Чемпіонат U-19: гол та два асисти Волошина допомогли Динамо розгромити Олександрію (відео)

У перенесеному матчі 7-го туру юнацького чемпіонату України зустрічалися Динамо та Олександрія. Гра проходила на НТБ Конча-Заспа. Матч завершився розгромною перемогою Динамо — 3:0. Героєм гри став 17-річний півзахисник Динамо Назар Волошин (на фото), який відзначився забитим м’ячем і віддав дві результативні передачі

Кияни на правах фаворитів протистояння з перших хвилин заволоділи ініціативою. Проте, відкрити рахунок господарі змогли після середини першого тайму. На 26-й хвилині Трикоз у штрафній збив Царенка і арбітр призначив пенальті. Борисенко відбив удар Волошина з пенальті, але Назар першим опинився на добиванні і все ж відправив м’яча у сітку — 1:0. Через дві хвилини підопічні Костюка подвоїли свою перевагу. Після асисту Волошина Блізніченко відправив м’яча у верхній кут воріт — 2:0. Дебютний гол для 18-річного півзахисника у нинішньому сезоні. Перший тайм завершився за комфортної переваги Динамо.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 66-й хвилині рахунок став розгромним. Після подачі з флангу від Назара Волошина 16-річний Антон Царенко в дотик відправив м’яча у сітку — 3:0. Другий асист у цьому матчі для 17-річного півзахисника.

Динамо U-19 — Олександрія U-19 — 3:0

Голи: Назар Волошин (27), Віктор Блізніченко (29), Антон Царенко (66).

Нереалізований пенальті: Назар Волошин (27).

Динамо U-19: Ігнатенко — Малиш, Опанасенко, Дячук, Кузик, Тлумак (Танчак, 89), Яцик, Царенко (Бенедюк, 77), Блізніченко (Скрипник, 64), Н. Волошин (Михайлів, 77), К. Попов (Горбач, 68).

Тренер: Ігор Костюк.

Олександрія U-19: Борисенко — Богдан (Бабешко, 46), Гезело, Андріца (Гулевський, 57), Голованов, Сацевич, Трикоз (Чабан, 46), Кавєрін (Ткаченко, 85), Дубілей, Сергієнко, Мухаматгалєєв (Тарасенко, 82).

Тренер: Юрій Гура.

У киян 31 заліковий пункт, вони лідери, в Олександрії залишається 15 очок і восьме місце.

Чемпіонат U-19 Колос у більшості дотиснув аутсайдера й злетів на третє місце (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.