Хавбек олімпійської збірної Бразилії рятує Шахтар на Дніпро-Арені

У заключному матчі суботи 11-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Дніпро-1 та Шахтар. Гра проходила на Дніпро-Арені. Відзначаємо появу у складах команд дванадцяти гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився перемогою Шахтаря — 1:0. Єдиний м’яч у зустрічі забив 20-річний Тете

Ігор Йовічевіч довірив місце у старті: 21-річному захиснику Олександру Сафронову, 22-річному захиснику Владиславу Дубінчаку, 16-річному півзахиснику Єгору Ярмолюку та 21-річному півзахиснику Сергію Булеці.

У запасі залишився 21-річний півзахисник Олександр Беляєв.

Луїш Каштру з перших хвилин випустив: 19-річного воротаря Анатолія Трубіна, 22-річного захисника Додо, 21-річного захисника Валерія Бондаря, 21-річного півзахисника Сіпріано, 20-річних півзахисників Тете та Маркоса Антоніо, а також 21-річних хавбеків Манора Соломона та Фернандо.

У запасі залишилися: 20-річний захисник Вітао та 18-річний півзахисник Георгій Судаков.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Перший тайм пройшов без небезпечних моментів. У команд відчувалися проблеми у завершальній стадії атаки. Єдиний епізод на який варто звернути увагу — це удар Майкона на 28-й хвилині, але м’яч пролетів вище воріт.

На 60-й хвилині міг забивати той же Майкон, але цього разу блискуче зіграв Юрчук. Гірники не можуть зламати масований захист команди Йовічевіча. На 81-й хвилині мав забивати Фернандо, але молодий бразилець не влучив у ворота.

На 88-й хвилині гірники відкривають рахунок. Сіпріано подав, а Тете відправив м’яча у сітку — 0:1.

Дніпро-1 — Шахтар — 0:1

Гол: Тете (88).

Дніпро-1: Юрчук — Тейлор, Сафронов, Дубінчак (Цуріков, 61), Сваток, Логінов, Ярмолюк (Кравченко, 73), Ді Франко, Когут (Коркішко, 80), Булеца (Чичиков, 73), Довбик.

Шахтар: Трубін — Сіпріано, Бондар, Матвієнко, Додо, Майкон (Коваленко, 61), Тете, Маркос Антоніо (Патрік, 46), Соломон (Тайсон, 46), Фернандо, Марлос (Степаненко, 90).

У гірників тепер 13 очок, у Дніпра-1 — вісім.

Чемпіонат U-21 Команда Поклонського подужала Шахтар: його підвів Козік (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.