Тренер Динамо U-21 Мороз: Ванат втомився, Сухоручко вийшов — і забив переможний (відео)

Старший тренер Динамо U-21 Юрій Мороз поділився враженнями від перемоги команди у матчі 11-го туру молодіжного чемпіонату проти Ворскли (3:2). За словами фахівця, його підопічним необхідно було уважніше діяти у захисті

Головний тренер Динамо U-21 Юрій Мороз прокоментував перемогу над Ворсклою (3:2) у матчі 11-го туру молодіжної першості:

— Віддам належне супернику. Полтавчани старалися, билися, комбінували на полі. Нам було складно. Та зверхність, яка була присутня в моментах контролю м’яча, взяття воріт, гри в обороні, зіграла з нами такий неприємний жарт.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— На вашу думку, чи був пенальті?

— Змінити ми нічого не можемо, суддя призначив — це його рішення. А був чи ні — що зараз говорити? Просто хлопцям треба уважніше діяти в штрафному майданчику і біля нього. І перший гол ми пропустили… По суті, гравці оборони повинні були відпрацювати цей момент. З’являється така поважність у нас в грі, яка призводить до взяття наших воріт.

— Давно не бачили Цитаішвілі на полі і в цьому матчі він зіграв ключову роль…

— Цитаішвілі виділявся, демонстрував той рівень, який від нього весь час потрібен, і його забитий гол. Так, він був одним з лідерів на полі.

— Чи правда, що Вівчаренко і Цитаішвілі самі попросилися до складу вашої команди, щоб отримувати ігрову практику?

— Гіо потрібна ігрова практика, і Луческу висловив побажання, щоб він грав. А Вівчаренко працює весь час з нами.

— Як ви відчули, що Сухоручко повинен вийти на поле?

— Ванат втомився, і треба було дати вийти Сухоручку. Він як гравець атаки повинен виходити і забивати голи, що він і зробив. Йому спасибі за це, — сказав Мороз в інтерв’ю сайту Динамо.

Чемпіонат U-21 Команда Поклонського подужала Шахтар: його підвів Козік (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.