18-річного захисника Динамо вперше вилучають в УПЛ, та кияни перемагають Ворсклу

У центральному матчі 11-го туру чемпіонату України зустрічалися Динамо та Ворскла. Гра проходила у Києві, на НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у складах команд шістьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився перемогою Динамо — 2:0. Звертаємо увагу на вилучення 18-річного захисника Іллі Забарного та 20-річного захисника Ібрахіма Кане

Мірча Луческу довірив місце у старті: 21-річним захисникам Денису Попову та Віталію Миколенку, 18-річному захиснику Іллі Забарному та 22-річного півзахиснику Миколі Шапаренку.

У запасі залишилися: 20-річний захисник Олександр Сирота, 21-річний півзахисник Тудор Белуце, 22-річний півзахисник Богдан Лєднєв та 20-річний нападник Владислав Супряга.

Юрій Максимов з перших хвилин випустив 20-річних захисників Наджееба Якубу та Ібрахіма Кане. У запасі лишилися: 17-річний воротар Павло Ісенко, 20-річний півзахисник Артем Челядін, 19-річний захисник Дубко Валерій, 19-річний нападник Данило Кравчук, 18-річний півзахисник Власов Олег та 18-річний півзахисник Гаджук Ілля.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

З перших хвилин кияни взяли м’яча під свій контроль. На 14-й хвилині після передачі Вербича Циганков забив у порожні ворота — 1:0. Господарі використовують першу нагоду у матчі. На 17-й хвилині Де Пена ударом з-за меж штрафної відправляє м’яча у сітку, проте після перегляду VAR був зафіксований офсайд у Вербича. У Ворскли нічого не виходить в атаці.

На 36-й хвилині кияни подвоюють свою перевагу. Після прострілу Де Пени відзначився Вербич — 2:0. На 42-й хвилині після кутового м’яч влучив у руку Степанюка. Арбітр переглядав цей момент, але пенальті не призначив. Перший тайм завершився за комфортної перемоги Динамо.

Після перерви у гру увійшов Данило Кравчук. На 54-й хвилині Ткаченко ногою відбиває удар Шапаренка. На 61-й хвилині у гру увійшов Богдан Лєднєв. На 65-й хвилині з ударом Степанюка впорався Бущан. Перша нагода у матчі для полтавчан. На 71-й хвилині у гру увійшов Челядін. Через хвилину молодий півзахисник отримав попередження. На 77-й хвилині на полі з’явилися Власов та Дубко, а на 81-й — Супряга. На 82-й хвилині за грубу гру арбітр після перегляду VAR вилучив Забарного. На 90-й хвилині Кане грубо грає проти Лєднєва і отримує пряму червону.

Динамо — Ворскла — 2:0

Голи: Циганков(14), Вербич(36)

Вилучення: Забарний(82), Кане(90)

Динамо: Бущан — Миколенко, Забарний, Попов, Кендзьора, Шепелєв (Лєднєв, 61),Шапаренко (Караваєв, 85), Де Пена (Гармаш, 61), Циганков. Андрієвський, Вербич (Супряга, 81).

Ворскла: Ткаченко — Ребенок (Пешич, 46), Альюн, Яворський, Пердута (Дубко, 77), Якубу, Пуцлін (Челядін, 71),Скляр (Власов, 77), Кане, Щербак (Кравчук, 46), Степанюк.

У киян тепер 26 очок, у Ворскли залишається 19.

Чемпіонат U-21 Цитаішвілі зробив гру: молодіжка Динамо у шаленому матчі подужала Ворсклу (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.