Гол 17-рчного хавбека допоміг Агробізнесу очолити таблицю Першої ліги (відео)

У матчі 15-го туру чемпіонату Першої ліги зустрічалися Миколаїв та Агробізнес. Гра завершилася перемогою Агробізнеса — 2:0. Звертаємо увагу на забитий м’яч 17-річним півзахисником Романом Дідиком

Тренерський штаб Миколаєва довірив місце у старті 20-річному захиснику Богдану Пороху.

У складі Агробізнеса з перших хвилин на полі з’явилися: 17-річний півзахисник Дідик Роман, а також 22-річні півзахисники Микола та Іван Когути.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Вже на перших хвилинах біля воріт господарів було небезпечно після хорошого удару в ближній кут зі штрафного від Черненка, але врятував Миколаїв Лободров. А вже за кілька хвилин кіпер був безсилий: Іван Когут доставив м’яча в штрафну з флангу, там м’яч дістався Роману Дідику, а той пробив в дальній кут низом. 1:0.

Другий тайм почався з конфузу — несподівано спрацювала система поливу газону в Миколаєві і командам довелося дивитися на своєрідний фонтан, призупинивши гру. Відзначимо, що проблему так швидко вирішити не вдалося і пауза в грі затягнулася як мінімум на десять хвилин. Подальші події на полі показали, що цей форс-мажору пішов на користь скоріше Агробізнесу: Віталій Груша підхопив м’яча біля чужого штрафного і з середньої дистанції пробив точно в кут воріт Лободрова, який не дотягнувся в стрибку — 2:0 для гостей. Перемога дозволила Агробізнесу вийти на перше місце.

Миколаїв — Агробізнес — 0:2

Голи: Дідик (8), Груша (68).

Миколаїв: Лободров — Кулініч, Порох, Парцванія, Ульянов, Кушніренко, Паламар (Охрончук, 88), Вітенчук (Войцеховський, 90), Яворський (Кравченко, 78), Куксенко (Росляков, 46), Сула.

Агробізнес: Мозіль — Юхимович, Дідик, М. Когут (Ярмоленко, 90+2), Курило, Груша (Семенюк, 75), Семенець (Петров, 75), Думанюк (Косовський, 90+3), І. Когут, Черненко (Слотюк, 90+4), Романюк.

Даешь молодежь! Лучшие молодые бомбардиры Первой лиги играют за кременчугский Кремень и тернопольскую Ниву



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.