Тренер Шахтаря U-19 Ратулутра: гра захисника Удода на атаку і його гол не здивували (відео)

Тренер Шахтаря U-19 Оскар Ратулутра поділився враженнями від перемоги своїх підопічних у перенесеному матчі 8-го туру проти Маріуполя (5:0). За словами фахівця, його гравці могли ще більше забити у цьому матчі

Керанич юніорської команди Шахтаря Оскар Ратулутра прокоментував розгромну перемогу гірників над Маріуполем (5:0) у перенесеному матчі 8-го тур чемпіонату U-19:

— Хлопці провели досить непоганий матч, особливо перший тайм, що додало віри в себе. Перемога над Динамо також додала впевненості. Ми діяли розкуто і могли забивати більше, але не завжди вистачало завершального удару. В цілому зіграли добре і якісно, ​​але хотілося б менше браку.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Центральний захисник Данило Удод взяв участь в декількох гольових атаках. Як його оціните?

— Наш тренувальний процес побудований таким чином, що будь-який футболіст може створити небезпеку біля воріт суперника. Не тільки Данило, а й інші захисники завжди активно підключаються до атак, і для мене гра Удода на атаку не стала відкриттям.

Удод (№3) забив, але тренера не здивував. Фото shakhtar.com.

— Відзначилися два футболісти, яких ви випустили на заміну.

— Ми розраховуємо на всіх гравців, у нас всі основні. Хтось проявляє себе краще, а хтось гірше. Тренери повинні правильно визначити ступінь готовності кожного футболіста і підготувати його до певного етапу матчу. Погорілий і Шевченко змогли забити, Борисенко також непогано діяв на фланзі і це говорить про гарний рівень конкуренції в нашому колективі, — цитує слова тренера сайт Шахтаря.

Прорив Дніпро-1 виграв на Закарпатті й злетів у трійку кращих чемпіоната U-19 (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.