Луньов заробив пенальті й допоміг Зорі втримати розгромну перемогу в Греції

У матчі 4-го туру групового турніру Ліги Європи зустрічалися АЕК та Зоря. Гра проходила в Афінах, на Олімпійському стадіоні. Звертаємо увагу, що у стартових складах команд не було жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився розгромною перемогою Зорі — 3:0

Массімо Каррера не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту.

У запасі залишилися: 18-річний голкіпер Георгіос Теохаріс, 20-річний нападник Ефтіміос Хрістопулос, 20-річний нападник Теодосіс Махаірас, 20-річний півзахисник Іоанніс Сарделіс, 19-річний півзахисник Іоаніс Ботос.

Віктор Скрипник також з перших хвилин не випустив жодного молодого гравця.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У запасі залишилися: 20-річний голкіпер Дмитро Мацапура, 20-річний захисник Дмитро Піддубний, 22-річний нападник Максим Луньов, 20-річний нападник Данило Алефіренко та 19-річний нападник Саядманеш.

Перший тайм запам’ятався рівною грою. Господарі більше володіли м’ячем, але гравці Зорі організовано захищалися. Гольових моментів у першій половині зустрічі команди не створювали. Можна лише пригадати небезпечний удар Циганікса на 41-й хвилині, але м’яч після удару латвійського захисника пролетів вище воріт. Команди пішли на перерву без голів.

На 48-й хвилині другу жовту за удар ліктем отримав Євген Шахов. АЕК залишається у меншості. Несподіваний початок другого тайму. На 52-й хвилині небезпечно пробивав Танковіч, але з його ударом впорався Шевченко. Після вилучення Шахова Зоря стала більше володіти м’ячем. На 61-й хвилині Зоря відкриває рахунок. Після помилки Атанасіадіса Громов забив у порожні ворота — 0:1. На 75-й хвилині Кабаєв блискучим ударом у дальній кут збільшує перевагу Зорі — 0:2. На 82-й хвилині у гру увійшов Максим Луньов.

На 85-й хвилині Галанопулос збив Луньова і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий впевнено реалізовує Юрченко — 0:3. На 87-й хвилині у гру увійшли Махаірас та Саядманеш.

У підсумку, матч завершився перемогою Зорі. Для луганського колективу це перші набрані залікові пункти у цьому євросезоні.

АЕК — Зоря — 0:3

Голи: Громов (61), Кабаєв (75), Юрченко (86, пенальті).

Вилучення: Шахов (48).

АЕК (3-5-2): Атанасіадіс — Сварнас (Ставрос, 82), Чигринський, Неделчару — Бакакіс (Галанопулос, 65), Шахов, Крстічіч, Андре Сімоеш (Махаірас, 87), Інсуа — Танковіч (Ансаріфард, 65), Лівая.

Зоря (4-3-3): Шевченко — Циганікс, Абу-Ханна, Вернидуб, Фаворов — Юрченко (Перовіч, 87), Іванісеня, Кочергін (Луньов, 82), Громов (Саядманеш, 87), Гладкий (Назарина, 63), Кабаєв (Гринь, 87).

Наші за кордоном Молодий український хавбек гратиме на стадіонах, де ставав чемпіоном світу



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.