Жодного забитого: Боруссія знову осоромила Шахтар

У матчі 4-го туру Ліги чемпіонів у групі B зустрічалися Шахтар та менхенгладбахська Боруссія. Гра проходила на стадіоні Боруссія Парк. Відзначаємо появу у складі Шахтаря чотирьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився розгромною перемогою Боруссії — 4:0

Марко Розе не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишився 21-річний захисник Андреас Поульсен.

Луїш Каштру довірив місце у старті: 22-річному захиснику Додо, 21-річному захиснику Валерію Бондарю, 20-річному півзахиснику Тете та 21-річному півзахиснику Манору Соломону.

У запасі залишилися: 19-річний голкіпер Анатолій Трубін, 20-річний захисник Вітао, 21-річний півзахисник Сіпріано, 18-річний Георгій Судаков, 20-річний півзахисник Маркос Антоніо та 21-річний півзахисник Фернандо.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На перших хвилинах господарі взяли м’яча під свій контроль. На 5-й хвилині міг забивати Емболо, але його удар парирував Пятов. На 10-й хвилині з вигідної позиції повз ворота пробив Нойхаус.

На 16-й хвилині Кривцов збиває Тюрама у власній штрафній і арбітр призначає пенальті. Одинадцятиметровий впевнено реалізовує Штіндль — 1:0. Невдалий початок матчу для гірників. На 34-й хвилині після подачі з кутового Ельведі головою відправив м’яча у сітку — 2:0. У компенсований час Емболо ударом через себе робить рахунок розгромним — 3:0. Жахливий перший тайм для гірників.

Гості у другому таймі більше володіють м’ячем, але моментів як не було, так і немає. На 59-й хвилині у гру увійшов Фернандо, а на 70-й — Маркос Антоніо. На 77-й хвилині після прямого удару зі штрафного відзначився Вендт — 4:0. Жахлива помилка Пятова, повна розконцентрація всієї команди. На 89-й хвилині міг забивати Матвієнко, але блискуче зіграв Зоммер.

Матч завершився розгромною перемогою Боруссії. У німців вісім очок, у Шахтаря — 4.

Боруссія М — Шахтар — 0:4

Голи: Штіндль (17, пенальті), Ельведі (34), Емболо (45+1), Вендт (77).

Боруссія М (4-3-3): Зоммер — Вендт, Ельведі, Гінтер, Лайнер — Нойхаус (Закаріа, 69), Крамер, Лазаро (Херманн, 69) — Тюрам (Траоре, 84), Штіндль (Бенеш, 80), Емболо (Плеа, 70).

Шахтар (4-3-3): Пятов — Матвієнко, Бондар, Кривцов, Додо — Алан Патрік (Майкон, 81), Степаненко, Марлос (Антоніо, 70) — Соломон (Фернандо, 59), Мораес, Тете.

Фіаско Молоді захисники помогли Барселоні розгромити Динамо: кияни провалили другий тайм



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.