Молоді захисники помогли Барселоні розгромити Динамо: кияни провалили другий тайм

У матчі 4-го туру Ліги чемпіонів у групі G зустрічалися Динамо та Барселона. Гра проходила у Києві, на НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у складах команд сімох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився розгромною перемогою Барселони — 4:0. Звертаємо увагу на дебютний забитий мяч за Барселону 20-річного захисника Сержіньо Деста та асист 21-річного захисника Оскара Мінгеси у його дебютному матчі за каталонський клуб

Мірча Луческу з перших хвилин випустив: 18-річного захисника Іллю Забарного, 21-річного захисника Віталія Миколенка та 22-річного півзахисника Миколу Шапаренка.

У запасі залишилися: 19-річний голкіпер Валентин Моргун, 18-річний захисник Даніл Скорко, 17-річний захисник Антон Боль, 21-річний захисник Денис Попов, 21-річний півзахисник Тудор Белуцу, 22-річний півзахисник Богдан Лєднєв, 20-річний півзахисник Георгій Цитаішвілі та 20-річний нападник Владислав Супряга.

Рональд Куман довірив місце у стартовому складі: 20-річному захиснику Сержіньо Десту, 20-річному нападнику Франсішку Трінкану, 21-річному захиснику Оскару Мінгесі та 17-річному півзахиснику Педрі.

У запасі залишилися: 21-річний голкіпер Іньякі Пенья, 21-річний півзахисник Рікард Пуч та 19-річний півзахисник Конрад.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Половина першого тайму пройшла за рівної боротьби, без моментів. У команд відчуваються проблеми у завершальній стадії атаки. Воротарі жодного разу не вступали у гру. Гра проходить у дуже повільному темпі. Перший тайм завершився нульовою нічиєю. Барселона більше контролювала м’яч, але гольових нагод не було.

На 52-й хвилині Барселона реалізує свою першу нагоду у матчі. Сержіньо Дест завдав прицільного удару у кут воріт — 0:1.  Дебютний м’яч для молодого захисника за Барселону. На 57-й хвилині після розіграшу кутового Мінгеса скину на Брейтвейта, який відправив м’яча у сітку — 0:2. Жахливий початок тайму для киян. На 59-й хвилині у гру увійшов Денис Попов. На 64-й хвилині після шикарної комбінації Де Пена не влучив з вигідної позиції. На 65-й хвилині у гру увійшов Рікард Пуч.

На 69-й хвилині за порушення Попова на Брейтвейті арбітр призначив пенальті у ворота Динамо і показав попередження молодому захиснику. Пенальті впевнено реалізовує Брейтвейт — 0:3 На 71-й хвилині у гру увійшли Супряга та Лєднєв. На 83-й хвилині у гру увійшли Конрад та Белуце. Для Конрада це дебют за Барселону. На 90+2 хвилині Грізман ударом у дальній кут ставить крапку у матчі — 0:4.

У підсумку, матч завершився розгромною перемогою Барселони. Для каталонців це четверта поспіль вікторія, у киян залишається один заліковий пункт.

Динамо — Барселона — 0:4

Голи: Дест (52), Брейтвейт (57, 70, пенальті), Грізман (90+2).

Динамо (4-3-3): Бущан — Караваєв (Попов, 59), Миколенко, Забарний, Кендзьора — Шепелєв (Белуце, 83), Буяльський, Гармаш (Андрієвський, 59) — Шапаренко (Лєднєв, 71), Вербич, Де Пена (Супряга, 71).

Барселона (4-2-3-1): Тер Штеген — Дест, Лангле (Альба, 66), Мінгеса, Фірпо — Аленья, П’яніч (Пуч, 65) — Педрі (Фернандес, 73), Коутіньо (Грізман, 65), Трінкан (Конрад, 83) — Брейтвейт.

З почином! У Бундеслізі дебютував найбільший талант світового футболу і увійшов до історії Боруссії



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.