Тренер Динамо Мороз: Бодня — універсальний солдат, добре зіграв у захисті, і в середині поля не псував

Тренер Динамо U-21 Юрій Мороз поділився враженнями від розгромної перемоги своїх підопічних у матчі 10-го туру молодіжного чемпіонату України проти Інгульця (6:0). За словами Мороза, у нього були побоювання щодо другого тайму, але хлопці витримали темп

Наставник Динамо U-21 Юрій Мороз поділився враженнями від виїзного матчу з Інгульцем (Петрове), в якому його підопічні перемогли з великим рахунком 6:0:

— Радий, що виграли і ще тому, що ми домінували на полі і добре грали, особливо, в першому таймі, комбінували. Все, що було заплановано в тренувальному процесі, хлопці виконали на футбольному полі. Молодці. Щодо другого тайму були побоювання, оскільки у нас певна група хлопців перехворіла на коронавірус, дуже мало тренувалися, і їхній фізичний стан викликав сумніви. Але всі хлопці витримали і добре, що обіграли Інгулець.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Що стосується Романа Бодні, він у нас універсальний солдат, сьогодні він здорово зіграв, як лівий захисник, та й в середині поля не зіпсував ту, кашу, яку ми там варили.

Роман Бодня (№6) і Вікентій Волошин проти Інгульця. Фото фейсбук Інгульця.

Чемпіонат триває, нам є, над чим працювати. Існують певні недоліки, будемо їх виправляти, щоб футболісти покращували свою гру і виглядали гідно, — цитує слова Мороза сайт Динамо.

Погоня Дублери Шахтаря з голом 17-річного іменинника подолали конкурента й не відстають від Динамо



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.