Шапаренко: можливо, Мессі й допоміг би Динамо

22-річний півзахисник Динамо Микола Шапаренко поділився враженнями від поразки у грі з Барселоною (0:4). Микола відзначив, що іспанська команда навіть другим складом завжди грає на перемогу

Півзахисник Динамо Микола Шапаренко коротко прокоментував поразку від Барселони (0:4) на післяматчевій прес-конференції.

— Який у вас стан після одужання від коронавірусу? Чи були ще в кар’єрі подібні важкі ігри — збоку здалося, що каталонці возили вас протягом усього матчу…

— Стан поступово поліпшується, ми працюємо на тренуваннях, щоб набирати кондиції після того, як перехворіли на коронавірус. А що стосується Барселони, то за каталонців виступають висококласні футболісти, і навіть виходячи на гру другим складом, вони грають на перемогу, що й показали в сьогоднішньому поєдинку.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Перед грою ваш партнер сказав, що шкодує, що до Києва не приїхав Ліонель Мессі. Як вважаєте, присутність аргентинця, можливо, якось би вплинула на вашу команду, і ми могли б побачити таку ж гру, як на Камп Ноу?

— Як на мене, коли Мессі на полі, то на інших футболістів чиниться тиск і вони завжди намагаються знайти пасом саме його, навіть якщо партнер перебуває у вигіднішій позиції. Тому, можливо, у нас знову були б шанси зачепитися за результат, адже Барселона з Мессі у складі в тому числі не так добре обороняється, як без нього, — цитує слова Шапаренка сайт Динамо.

Фото fcdynamo.kiev.ua.

Лауреат Защитник Шахтера сменил нападающего Динамо в роли лучшего молодого футболиста Украины



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.