WhoScored: Миколенко отримав таку ж оцінку, як і Лангле

Авторитетне видання WhoScored виставило свої оцінки гравцям за матч 4-го туру Ліги чемпіонів Динамо — Барселона (0:4). Звертаємо увагу, що високі бали отримали 20-річний захисник Сержіньо Дест та 21-річний захисник Оскар Мінгеса

Портал WhoScored опублікував свою версію оцінок гравцям матчу Ліги чемпіонів Динамо — Барселона (0:4).

Найгіршим гравцем у складі київської команди став голкіпер Георгій Бущан, який отримав 5,6 бала. Всього Барселона завдала по воротах Бущана 14 ударів, 7 з яких припали у ворота. Кращим же в Динамо став уругвайський вінгер Карлос де Пена, який набрав 7,2 бала.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Що стосується молодих гравців, то найкращу оцінку отримав Віталій Миколенко — 6,3, а Ілля Забарний та Микола Шапаренко зіграли на одному рівні. На думку видання їх гра заслуговувала 5,8 бали.

Ілля Забарний разом із партнерами пропустив чотири. Фото fcdynamo.kiev.ua.

У Барселоні найвищу оцінку отримав данський форвард Мартін Брайтвейт, який відзначився дублем — 8,9 бала. Найгіршим з гравців стартового складу став захисник Клеман Лангле (6,3 бала).

Дуже якісний матч провели молоді захисники Сержіньо Дест та Оскар Мінгеса. Дест відзначився дебютним забитим м’ячем за Барселону і отримав оцінку 8,0, а Мінгеса віддав асист. Гру Оскара видання оцінило в 7,9.

Лауреат Очередная вершина 18-летнего футболиста киевского Динамо



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.