20-річний хавбек Ворскли міг долучитися до розгрому Колоса: завадила штанга

У заключному матчі 10-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Ворскла та Колос. Гра проходила в Полтаві, на стадіоні ім. Бутовського. Відзначаємо появу у складах команд трьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився розгромною перемогою Ворскли — 3:0

Юрій Максимов з перших хвилин випустив 20-річних захисників Наджееба Якубу та Ібрахіма Кане. У запасі залишилися: 17-річний воротар Ісенко Павло, 20-річний півзахисник Артем Челядін, 18-річний півзахисник Гаджук Ілля, 19-річний захисник Дубко Валерій, 18-річний півзахисник Олег Власов, 18-річний захисник Євген Павлюк та 19-річний нападник Данило Кравчук.

Руслан Костишин довірив місце у старті 22-річному півзахиснику Євгенію Смирному. У запасі залишилися: 21-річний воротар Євгеній Кучеренко та 20-річний нападник Ісаєнко Євгеній.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Ворскла з перших хвилин заволоділа ініціативою. Перший небезпечний момент у матчі було створено на 16-й хвилині. Новак збив Кане і арбітр спочатку призначив пенальті, але після перегляду VAR змінив своє рішення: порушення було до штрафної. На 25-й хвилині міг забивати Пуцлін, але його удар ногою відбив Волинець. Через чотири хвилини м’яч після удару Чеснакова влучив у стійку. Досягли свого господарі на 31-й хвилині. Степанюк навісив, а Скляр головою забив — 1:0. Перший тайм завершився за мінімальної перемоги Ворскли.

На 59-й хвилині Ворскла збільшила свою перевагу. Пердута прострілив, Волинець помилився і Щербак забив у порожні ворота — 2:0. На 65-й хвилині рахунок став розгромним. Після подачі Скляра відзначився Яворський — 3:0. Приголомшливі 20 хвилин для Колоса, які вбивають інтригу у матчі.

На 71-й хвилині у гру увійшов Ісаєнко, а на 73-й — Кравчук. На 75-й хвилині попередження отримав Якубу. На 78-й хвилині на полі з’явився Челядін, на 86-й — Дубко, а на 87-й — Гаджук. На 89-й хвилині міг забивати Челядін, але молодий півзахисник влучив у стійку.

Матч завершився впевненою перемогою Ворскли. У полтавського клубу після 10-ти матчів 19 очок, а у Колоса — 15.

Ворскла — Колос — 3:0

Голи: Скляр (31), Щербак (59), Яворський (65).

Ворскла: Ткаченко — Чеснаков, Альюн, Яворський, Пердута, Якубу, Кане (Дубко, 86), Пуцлін (Челядін, 78), Скляр (Гаджук, 87), Щербак (Пешіч, 87), Степанюк (Кравчук, 73).

Колос: Волинець — Зозуля, Гавриш, Новак (Морозко, 66), Петров, Чорноморець, Богданов (Ільїн, 66), Оріховський (Задоя, 47), Смирний (Ісаєнко, 71), Антюх, Лисенко (Селезньов, 67).

Чемпіонат U-19 Двохвилинний провал залишив Колос без очок, а Ворскла увірвалася до п’ятірки (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.