Талант Манчестер Сіті вписав своє ім’я в історію збірної Англії

20-річний півзахисник Філ Фоден став наймолодшим гравцем збірної Англії, який відзначався дублем на Уемблі. Нагадаємо, що молодий футболіст своїми голами допоміг Англії розгромити Ісландію — 4:0

Хавбек збірної Англії Філ Фоден оформив дубль і зробив результативну передачу в нещодавньому домашньому матчі Ліги Націй з Ісландією (4:0).

Таким чином, у віці 20 років і 174 днів хавбек Манчестер Сіті став наймолодшим в історії збірної Англії футболістом, який забив більше одного м’яча у поєдинку на легендарному стадіоні Уемблі, інформує OptaJoe на своїй сторінці в Twitter. Зауважимо також, що Філіп Фоден вперше забив за національну команду.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Молодий хавбек після гри поділився своїми враженнями від перемоги і відзначив перспективу збірної: «Думаю, в першому таймі ми почали мляво, але в підсумку досягли свого. Результат — відмінний. Було б краще, якби цю радість могли з нами розділити вболівальники на трибунах.

Перші голи за збірну Англії для мене значать дуже багато. Конкуренція за місце в збірній серйозна. Всі показують хороший футбол, тому коли отримуєш шанс, намагаєшся проявити себе з найкращої сторони. Команду поповнили багато молодих і талановитих гравців, тому нас чекає велике майбутнє. Я дуже радий, що граю в цій чудовій команді».

Снайпер Норвезький голеадор німецької Боруссії — найкращий у Лізі націй

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.