Костик знову сухий: Десна сенсаційно пролітає на стадіоні Гагаріна

У матчі 10-го туру Прем’єр-ліги зустрічалася Десна та Львів. Гра проходила у Чернігові, на стадіоні ім. Гагаріна. Відзначаємо появу у складі Львова чотирьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився мінімальною перемогою Львова — 1:0

Олександр Рябоконь не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишилися: 19-річний півзахисник Михайло Мудрик та 20-річний нападник Ілля Шевцов.

Віталій Шумський з перших хвилин випустив: 21-річного голкіпера Ореста Костика, 21-річного захисника Маруана Міхобі, 22-річного півзахисника Володимира Якімця та 21-річного нападника Назарія Нича. У запасі залишилися: 20-річні нападники Феліпе та Артур Ременяк, а також 21-річний півзахисник Остап Малашевський.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Початок зустрічі пройшов у повільному темпі, суперники не поспішали розкриватися. Досить несподівано гості на 22-й хвилині відкрили рахунок у матчі. Після передачі Сабіно відзначився Грисьо — 0:1. Десна у першому таймі гольових нагод не створила. Перша половина зустрічі завершилася за мінімальної перемоги гостей.

На 59-й хвилині мав зрівнювати рахунок Будківський, але Костик витягнув м’яча з-під поперечини. На 67-й хвилині у гру увійшов Мудрик. Десна з кожною хвилиною збільшує тиск на захист суперника, але Львів тримається. На 71-й хвилині Костику знову довелося рятувати свою команду після удару Будківського. Воротар Львова зіграв блискуче. На 81-й хвилині у гру увійшов Шевцов. У компенсований час Костика разом з м’ячем заштовхали у ворота, арбітр справедливо зафіксував порушення правил. На 90+3 хвилині у гру увійшов Ременяк.

У підсумку, Десні так і не вдалося відігратися. Матч завершився мінімальною перемогою Львова. Для нього це друга у сезоні перемога (Ворсклу 1:0 було обіграно теж із Костиком у воротах). У Десни після 10-ти матчів 16 очок, у Львовв після 9-ти турів — сім.

Десна — Львів — 0:1

Гол: Грисьо (22).

Десна: Паст — Полегенько (Мудрик, 67), Огіря, Тотовицький (Арвеладзе, 56), Картушов (Шевцов, 81), Хльобас (Дегтярьов, 67), Гітченко, Мостовий, Імереков, Гуцуляк, Будківський.

Львів: Костик — Міхобі, Махмутовіч, Кравчук, Якімець, Сабіно, Айнсалу, Казлаускас (Клименчук, 79), Грисьо, Захарків (Романчук, 54), Нич (Ременяк, 90+3).

Чемпіонат U-19 Львів переміг на Чернігів-Арені, але не зрушив з 11-го місця



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.