Екс-захисник молодіжки Маріуполя дебютним голом приніс Авангарду гостьову перемогу над Волинню

У матчі 10-го туру чемпіонату України серед команд Першої ліги Авангард у гостях переграв Волинь — 1:0. Єдиний м’яч на рахунку 20-річного захисника Дмитра Шинкаренка

У складі Волині матч розпочали 21-річний захисник Максим Войтіховський та 20-річний півзахисник Артур Рябов.

У Авангарда з перших хвилин вийшли п’ятеро 20-річних — воротар Микита Якубенко, захисники Владислав Таранда і Дмитро Шинкаренко, півзахисники Олександр Чебаненко і Арсентій Дорошенко. На заміну вийшов 21-річний захисник Святослав Шевчук.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У звітному поєдинку Хрестоносці одразу захопили територіальну перевагу, щоправда, перші гольові нагоди підопічні Василя Сачка створили у середині першого тайму, повідомляє fcvolyn.net. Спочатку з лінії карної зони пробив Амбросій Чачуа, однак м’яч лише трохи не влучив у дальній кут. Згодом після подачі ювіляра Сергія Сімініна, який зіграв свій 250-й матч за Волинь, з льоту не влучив у ворота Богдан Оринчак. На 35-й хвилині волиняни двічі загрожували воротам гостей після кутових ударів — спочатку ледь не виграв боротьбу прямо на лінії воріт Максим Войтіховський, а уже за хвилину Микита Якубенко відвів загрозу після прямого удару з кутового від Чачуа. У підсумку, на перерву команди пішли без забитих голів.

Якубенко знову рятує Авангард. Фото фейсбук Авангарда.

На 58-й хвилині цілий ряд гольових моментів розпочав Іван Цюпа, з потужним ударом якого впорався голкіпер Авангарда. Невдовзі після кутового дальню стійку замикав Віталій Приндета, однак ударом головою не влучив у ворота. У середині тайму міг вибігати на ворота Оринчак, однак захисників підстрахував Якубенко, а ще за хвилину після передачі Артура Рябова Амбросію Чачуа лише трохи не вистачило для того, аби влучити у дальній верхній кут. Голкіпер гостей піймав справжній кураж — на 70-й хвилині він витягнув з дев’ятки м’яч після удару головою Войтіховського, а ще за хвилину супершанс мав Владислав Приймак, який з близької відстані спочатку не зумів пробити уже лежачого Якубенка, а потім добив вище воріт! А на 81-й хвилині доля жорстоко покарала Волинь за нереалізацію: після подачі кутового захисники Хрестоносців відбилися, однак на підбиранні здорово зіграв 20-річний захисник Дмитро Шинкаренко, який з лінії штрафного майданчика реалізував перший гольовий момент гостей — 0:1…

Краматорці вітають Шинкаренка. Фото фейсбук Авангарда.

До завершення матчу волиняни могли відіграватися. Приймак не реалізував дві можливості, спочатку не влучивши у ворота ударом головою, а потім пробивши у свого гравця, а Войтіховський, який в кінці гри грав на вістрі атаки, після подачі Сімініна бив з льоту, однак неймовірний сейв знову здійснив Якубенко!

Додамо, що на рахунку Дмитра Шинкаренка 14 зіграних матчів за молодіжку Маріуполя у чемпіонаті U-21, в яких він отримав чотири жовті і дві червоні картки.

Чемпіонат України. Перша ліга. 10-й тур

Волинь — Авангард — 0:1

Гол: Шинкаренко (81).

Волинь: Леванідов — Сімінін, Приндета, Войтіховський, Цюпа, Приймак (Тетеренко, 88), Рябов, Чачуа (Бондаренко, 71), Протасов (Даніель, 63), Оринчак, Сікорський (Ляшенко, 46).

Авангард: Якубенко — Сидоренко, Ховбоша (Дяченко, 69), Шинкаренко, Цибульник, Сорокін, Майборода, Сеницький, Таранда, Дорошенко (Шевчук, 86), Чебаненко (Пуди, 57).

Не допоміг Дебютний гол 20-річного хавбека не врятував Кристал від домашньої поразки у матчі з Вересом (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.