19-річний воротар Шахтаря видав перший сухий матч у Лізі чемпіонів

У поєдинку 2-го туру Ліги чемпіонів у групі В зустрічалися Шахтар та Інтер. Гра проходила у Києві, на НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у складах дев’ятьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився нульовою нічиєю

Луїш Каштру з перших хвилин випустив: 19-річного голкіпера Анатолія Трубіна, 21-річного захисника Додо, 21-річних захисників Валерія Бондаря та Віктора Корнієнка, 20-річного півзахисника Маркоса Антоніо, 21-річного півзахисника Манора Соломона та 20-річного півзахисника Тете.

У запасі залишилися: 20-річний захисник Вітао, 21-річний півзахисник Сіпріано, 21-річний півзахисник Владислав Вакула, 18-річний півзахисник Георгій Судаков та 18-річний нападник Богдан В’юнник.

Антоніо Конте довірив місце у старті: 21-річним захисникам Алессандро Бастоні та Ашрафу Хакімі.

У запасі залишилися: 18-річний захисник Лоренцо Моретті, 18-річний півзахисник Франк Веццоні, 18-річний нападник Ніколас Бонафанті та 21-річний нападник Андреа Пінамонті.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Команди зі стартових хвилин не ризикували, грали насампеерд надійно у захисті. На 16-й хвилині перший небезпечний момент створили гості. М’яч після удару Барели влучив у поперечину. На 32-й хвилині попередження отримав Бастоні. На 42-й хвилині Трубін у стрибку перевів м’яча у поперечину після удару Лукаку зі штрафного. Перший тайм завершується нульовою нічиєю.

На початку другого тайму характер гри не змінився. Інтер контролює м’яч, а гірники дисципліновано захищаються. На 54-й хвилині Лаутаро з декількох метрів не влучив у порожні ворота. Трубін вже був відіграний у цьому епізоді. Фортуна посміхнулася гірникам.

Більше команди гольових моментів не створювали. На 85-й хвилині у гру увійшов Андреа Пінамонті.

У підсумку матч завершився нульовою нічиєю. У Шахтаря після двох матчів чотири залікових пункти, а у Інтера — два. Гірники продовжують дивувати футбольну Європу.

Шахтар — Інтер — 0:0

Шахтар (4-2-3-1): Трубін — Корнієнко, Хочолава (Матвієнко, 62), Бондар, Додо — Майкон, Марлос (Алан Патрік, 87) — Тете, Антоніо, Соломон — Дентіньо (Тайсон, 14).

Інтер (3-5-2): Хандановіч — Бастоні, Де Врей, Д’Амброзіо (Дарміан, 79) — Янг (Пінамонті, 85), Відаль (Еріксен, 79), Брозовіч, Барелла, Хакімі — Мартінес (Перішич, 72), Лукаку.

Секрети професії 19-річний воротар Шахтаря Трубін: немає ударів, які неможливо відбити (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.