Гол 20-річного нападника поставив крапку у переможному матчі Кременя (відео)

У матчі 9-го туру чемпіонату України серед команд Першої ліги Кремінь на своєму штучному газоні переграв ВПК-Агро — 2:0. Крапку у грі поставив 20-річний нападник Станіслав Сорокін

У складі Кременя гру розпочали двоє представників реєстру Золотого Таланту: 21-річний хавбек Сергій Білоус та 20-річний нападник Станіслав Сорокін. У компенсований час на заміну вийшов 20-річний нападник Денис Галата.

У складі гостей з перших хвилин вийшов 21-річний хавбек Іван Будняк. У другому таймі на заміну вийшов 21-річний півзахисник Артем Білий.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Усе найцікавіше у поєдинку відбулося в заключні 20 з лишком хвилин. Рахунок ударом метрів із 17-ти відкрив Олексій Геловані. Кіпер гостей, в принципі, міг зреагувати, але не врахував відскоку м’яча від штучного газону — 1:0.

А крапка в матчі була поставлена вже у компенсований час. У цьому епізоді грубо помилився воротар аграрників Андрій Бубенцов. Він вийшов за межі карного майданчика, та намагався вибити м’яча у поле. Однак знову на заваді став штучний газон: голкіпер не влучив по сфері, і та опинилася у ногах 20-річного нападника Станіслава Сорокіна.  Забити йому у порожні ворота вже ніхто не завадив — 2:0. Це був його третій точний удар у нинішньому чемпіонаті.

Чемпіонат України. Перша ліга. 9-й тур

Кремінь — ВПК-Агро — 2:0

Голи: Геловані (70), Сорокін (90+2).

Кремінь: Олійник — Бичков, Бородай, Зубков, Чеботаєв, Білоус, Геловані (Галата 90+3), Брюхов, Мурашов (Фернандо 46), Куліш (Жонатан 81), Сорокін.

ВПК-Агро: Бубенцов — Красов, І. Білий, Яременко, Смірнов (Мілєсін 77), Ляшенко (Шарко 85), Будняк, Тищенко, Шмигельський (А. Білий 65), Кіча (Удод 53), Донгаузер (Горбаченко 56).

Після 9 матчів у Кременя 10 очок і 10-те місце в турнірній таблиці. ВПК-Агро після 7 матчів має 7 балів, та посідає 14-те місце.

Оце втнув! Хет-трик 20-річного форварда у дебютному матчі приніс Гірнику-Спорт розгромну перемогу й підняв на друге місце (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.