Миколенко: ніхто з гравців Динамо не беріг сили перед Ференцварошем

Захисник Динамо Віталій Миколенко поділився враженнями від перемоги у матчі 7-го туру Прем’єр-ліги проти Олександрії — 1:0. За словами молодого футболіста, головне для команди здобувати три очки у кожному матчі

21-річний захисник київського Динамо Віталій Миколенко прокоментував домашній матч з Олександрією, у якому біло-сині здобули перемогу з рахунком 1:0.

— Віталію, чи вплинув на гру обох команд швидкий гол?

— Напевно, після забитого м’яча в нашій грі особливо нічого не змінилося, більшою мірою цей гол вплинув на гру Олександрії. Гості стали більше розкриватися, завдяки чому у нас були хороші моменти біля їхніх воріт, які ми, щоправда, не реалізували.

— З якими проблемами команда зіткнулася в атаці? Що саме завадило забити другий гол?

— Не вистачало завершення атак, останнього пасу. Суперники грали у п’ять захисників, тому нам було важко ламати їхню оборону. Ми не використали ті моменти, які все ж таки вдалося створити, тому до самого кінця матчу була присутня нервозність.

— Ти знову зіграв на звичній для себе позиції на лівому фланзі захисту. Можна сказати, що повернувся в рідне русло?

— Якщо чесно, я вже не знаю, яка позиція для мене більш звична. Я навіть порахував — з останніх 12-ти матчів я всього у трьох грав на позиції лівого захисника. Коли граєш на фланзі, більше береш участь в атаці, звичайно, це цікавіше. А на позиції центрального захисника робота більш відповідальна, тому що якщо ти допускаєш помилку, то складніше її виправити.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Ведучи в рахунку, не було бажання поберегти сили перед важливим виїздом до Будапешта?

— Сили ми точно не берегли. Так, тренер дав відпочити деяким хлопцям, але ми однаково серйозно налаштовуємося на кожен матч — і на чемпіонат, і на Лігу чемпіонів. Упевнений, сьогодні на полі ніхто не беріг сили.

— Той факт, що Шахтар і Ворскла поділили очки, і в разі перемоги Динамо зміцнювало лідерство, послужив додатковою мотивацією?

— Звичайно, ми знали про результат цього матчу до початку нашої гри і розуміли, що у нас є хороша можливість відірватися. Але не надто замислювалися над цим, адже чемпіонат зараз не закінчується, тільки початок сезону і попереду ще довга дистанція. Зараз головне — набирати три очки в кожному матчі.

— Попереду важливий поєдинок із Ференцварошем… Вирушаєте до Будапешта з настроєм на перемогу і за трьома очками?

— Поки ми тільки їдемо на базу після гри з Олександрією. Найголовніше зараз — відновитися, тому що графік насичений, ігри через три дні на четвертий, через два — на третій. Головне завдання — добре відновитися і підготуватися до Ференцвароша, — цитує слова Миколенка сайт Динамо.

С почином! Дебютный гол плюс пас 20-летнего хавбека Десны испортил французскому защитнику старт в УПЛ



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.