Молодий чемпіон світу з Динамо шокує Олександрію на 50-й секунді

У матчі 7-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Динамо та Олександрія. Гра проходила у Києві, на НСК Олімпійський і завершилася перемогою Динамо — 1:0. Єдиний забитий м’яч у свій актив записав 21-річний захисник Денис Попов. Наприкінці матчу арбітр вилучив 22-річного півзахисника Динамо Миколу Шапаренка

Мірча Луческу з перших хвилин випустив: 20-річного захисника Олександра Сироту, 21-річних захисників Дениса Попова та Віталія Миколенка.

У запасі залишилися: 18-річний захисник Ілля Забарний, 22-річний півзахисник Микола Шапаренко, 22-річний Богдан Лєднєв та 20-річний нападник Владислав Супряга.

Володимир Шаран довірив місце у старті: 21-річному захиснику Владиславу Бабогло, 20-річному захиснику Олександру Мельнику та 19-річному півзахиснику Дудці Микиті.

У запасі залишилися: 18-річний воротар В’ячеслав Борисенко та 21-річний півзахисник Глоба Андрій.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Вже на першій хвилині динамівці відкривають рахунок. Після подачі Миколенка Попов головою відправляє м’яча у сітку — 1:0. Шалений старт для господарів. Перший м’яч для Дениса після травми.

На 5-й хвилині Гармаш не реалізував вихід один на один, а на 8-й хвилині мав забивати Буяльський. В обох епізодах блискуче зіграв Паньків. Захисники Олександрії дозволяють дуже багато своїм суперникам на старті матчу. Перший тайм завершується за тотальної ігрової переваги киян, але з мінімальним рахунком.

Після перерви у гру увійшли Шапаренко та Супряга. На 51-й хвилині попередження отримав Попов. За 30 хвилин другого тайму команди не створювали моментів. На 78-й хвилині попередження отримав Олександр Мельник. На 79-й хвилині у гру увійшов Андрій Глоба. Це дебют для Андрія в УПЛ.

На 86-й хвилині Супряга не забиває з вигідної позиції. На 87-й хвилині за грубу гру  попередження отримує Микола Шапаренко. Після перегляду VAR арбітр змінив своє рішення і вилучив молодого півзахисника Динамо. На 90+3 хвилині небезпечно пробивав Стецьков, але Бущан парирував удар гравця Олександрії.

Динамо — Олександрія — 1:0

Гол: Попов (1).

Вилучення: Шапаренко (89).

Динамо: Бущан — Миколенко, Попов, Сирота, Кендзьора (Караваєв, 69), Гармаш (Шапаренко,46), Сидорчук, Буяльський (Шепелєв, 83), Циганков, Де Пена (Вербич, 66), Родрігес (Супряга, 46).

Олександрія: Паньків — Мельник, Бабогло, Бондаренко, Мишенко (Глоба, 79), Третьяков (Безбородько, 72), Задерака (Стецьков, 46), Пашаєв, Дудка (Ковалець, 80),Грицук (Гречишкін, 54), Сітало.

У Динамо 17 очок і перше місце, у Олександрії дев’ять очок і восьма позиція.

Дублери Хет-трик Шулянського не пустив Олександрією на друге місце і поміг Динамо наздогнати Шахтар (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.