Хет-трик Шулянського не пустив Олександрію на друге місце і поміг Динамо наздогнати Шахтар (відео)

У матчі 7-го туру молодіжного чемпіонату України зустрічалися Динамо та Олександрія. Гра проходила на базі киян у Конча-Заспі й завершилася перемогою Динамо — 4:2. Відзначаємо хет-трик 19-річного півзахисника Динамо Артема Шулянського (на фото)

Кияни підходили до матчу на тлі першої у сезоні поразки від Руху — 1:3. Підопічні Мороза мали особливу мотивацію на гру проти Олександрії, адже прагнули реабілітуватися за прикру невдачу. Олександрія ж дуже непогано проявляє себе у цьому сезоні. У п’ятьох матчах підопічні Олександра Ломка здобули чотири перемоги і приїздили до Києва з бажанням відібрати очки у головного фаворита сезону. Відзначимо, що у старті Олександрії на гру вийшли Шастал та Лучкевич, які є гравцями основного складу. За молодіжку Динамо дебютував 17-річний захисник Антон Боль.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Вже на 26-й хвилині після передачі Вікентія Волошина 19-річний півзахисник Динамо Артем Шулянський відкриває рахунок у матчі — 1:0. Добрий старт матчу для господарів. Гості не опустили руки і на 28-й хвилині зрівняли рахунок. Голкіпер киян Валентин Моргун не зафіксував м’яча у руках і 19-річний нападник Ян Каранга забив у порожні ворота — 1:1. На 34-й хвилині кияни знову виходять уперед. Свій другий м’яч у матчі забив Артем Шулянський. На 45+1 хвилині Артем після сольного проходу влучив у ближній кут — 3:1. Бенефіс молодого півзахисника.

Герой Шулянський. Фото fcdynamo.kiev.ua.

На 73-й хвилині 18-річний нападник Динамо Владислав Ванат збільшив перевагу київського клубу — 4:1. Наприкінці матчу 17-річний Артем Тарасенко скоротив відставання гостей у рахунку — 4:2. Проте, на більше гравців Олександрії не вистачило. Гра завершилася перемогою Динамо. Вона дозволяє динамівцям наздогнати лідера чемпіонату Шахтар у турнірній таблиці.

Динамо U-21 — Олександрія U-21 — 4:2

Голи: Артем Шулянський (1, 34, 45+1), Владислав Ванат (73) — Ян Каранга (28), Артем Тарасенко (83).

Динамо U-21: Моргун — Кузик, Боль, Біловар (Бодня, 81), Михайленко (Тлумак, 81), Мащенко (Єфіменко, 65), Ванат (Сухоручко, 75), Шулянський, В. Волошин (Яцик, 87), Білошевський, Вівчаренко.

Тренер: Юрій Мороз.

Олександрія U-21: Борисенко — Каландадзе, Микитюк, Янчак, Лучкевич (Мухаматгалєєв, 75), Підручний (Андріца, 78), Каранга (Бабешко, 75), Шастал (Петренко, 46), Дубілей, Новіков (Тарасенко, 78), Гаркуша.

Тренер: Олександр Ломко.

Чемпіонат U-21: Динамо відбиватиме зазіхання Олександрії на друге місце

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.