Дебютант ПФЛ з голом 20-річного нападника впевнено переграв Реал Фарму (відео)

У матчі 7-го туру Другої ліги Група Б Перемога на своєму полі не дала шансів Реал Фармі — 2:0. Крапку у грі поставив 20-річний нападник Даниїл Боженар

У Перемоги матч розпочали п’ятеро виконавців зі списку Золотого Таланту: 21-річні захисники Данило Сидоренко і Артем Дмитрієв, два півзахисники — 20-річний Станіслав Іванік і 21-річний Кирило Павлюк, а також 20-річний нападник Даниїл Боженар.

У Реал Фарми з перших хвилин вийшли 18-річний воротар Валерій Даскалиця, 20-річний захисник Олександр Польовий, два 19-річних хавбеки — Олексій Колесников і Володимир Чоловський та два 19-річних нападники Дмитро Плачков і Василь Топал.

З перших хвилин господарі окупували карний майданчик одеситів, створивши кілька непоганих моментів, але з ударом Пилипенка впорався голкіпер гостей, а в інших випадках дніпряни цілили повз воріт, повідомляє пресслужба Перемоги.

Про перевагу підопічних Євгена Яровенка красномовно свідчить рахунок кутових за підсумками першої 45-хвлинки: 10-0!

Голи дніпряни відклали на другий тайм. Дуже активно у гру увійшов Корнєв. Саме він і заробив 100-відсотковий пенальті вже на 54-й хвилині гри, коли його прохід зупинив воротар одеситів, отримавши ще й жовту картку. З позначки бездоганно пробив Разуваєв, з появою котрого після двоматчевої перерви через травму, гра команди в середині поля набула яскравості.

Після забитого голу Перемога заграла впевненіше, проводячи красиві комбінації. Одна з них закінчилася другим голом. Пилипенко кинув у прорив на лівому фланзі Сьомку, який прострелив вздовж воротарського майданчика, а там 20-річний Даниїл Боженар спокійно спрямував м’яча у сітку — 2:0! Це був його другий гол у нинішньому чемпіонаті.

Друга ліга. Група Б. 7-й тур.

Перемога — Реал Фарма — 2:0

Голи: Разуваєв (55, пенальті), Боженар (68).

Перемога: Варцаба — Петров, Сидоренко, Ходуля, Дмитрієв, Боженар (Есьєн, 69). Павлюк, Разуваєв (Дібрівний, 78), Іванік (Корнєв, 46), Сьомка (Кучер, 88), А. Пилипенко (Цопа, 73).

Реал Фарма: Даскалиця — Докукін, Онуфрак, Польовий (Буряченко, 69), Колесников, Боровик (Руденко, 81), Чоловський (Фабер, 65), Вареник, Плачков (Попов, 65), Поліщук, Топал (Євстратенко, 65).

Після 7 проведених матчів у Перемоги 10 очок та 5 місце, Реала Фарма у 6 матчах набрала лише 3 бали і знаходиться на 11-ій позиції.

Стремительный взлет: 18-летний защитник сборной Украины признан лучшим игроком страны

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.