Мудрик вилучився, Даніловський привіз пенальті: Карпати знову не перемогли (відео)

У матчі 7-го туру Другої ліги (Група А) львівські Карпати на своєму полі розійшлися миром із Чайкою — 1:1. У складі господарів відзначився 20-річний півзахисник Орест Панчишин

Львівські Карпати знову втратили очки і команда віддаляється від заповітної мети — виходу до Першої ліги. Щоправда, з таким складом, а він повністю молодіжний, виконати таке завдання буде вкрай складно.

Старт Карпат на гру з Чайкою складався лише з представників реєстру Золотого Таланту. На поле вийшли 19-річний воротар Валентин Горох, чотири захисники — 17-річний Гліб Савчук, 19-річні Тимофій Калинчук, Олег Береза та 20-річний Роман Слива, три півзахисники — 17-річний Денис Підгурський, 19-річний Вадим Гудзінський та 20-річний Орест Панчишин, а також три нападники — 18-річний Юрій Раделицький та 19-річні Владислав Мудрик і Роман Лісовик.

У Чайки з перших хвилин вийшов 20-річний півзахисник Емін Сафіханов.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Господарі рахунок відкрили незадовго до перерви. Роман Лісовик намагався віддати м’яча Денису Підгурському, але той влучив в руку захисникові, який знаходився у карному майданчику — пенальті. Вирок чітко виконав Орест Панчишин, розвівши воротаря та кулю по різних кутках — 1:0.

Надалі Карпати мали не один і не два моменти для того, щоб закріпити перевагу, однак забити більше вдалося. Натомість згодом прийшла біда. Спочатку Владислав Мудрик, маючи в пасиві жовту картку, вкрай жорстко зіграв проти Еміна Сафіханова, за що був вилучений з поля, а згодом Чайка реалізувала чисельну перевагу. У карному майданчику м’яч знайшов руку Романа Даниловського і арбітр знову призначив пенальті, але цього разу у ворота господарів. Удар Володимира Тименка був точним — 1:1.

Після 7-ми проведених матчів Чайка, набравши 9 очок, ділить 6-7 місця зі столичним Рубіконом. Натомість львівські Карпати, заробивши 4 бали, після 6 проведених матчів перебувають на 11-й позиції.

Друга ліга. Група А. 7-й тур

Карпати (Львів) — Чайка — 1:1

Голы: Панчишин (36, пенальті) — Тименко (82, пенальті).

Карпати: Горох — Мудрик, Калинчук, Савчук, Слива, Панчишин, Гудзінський, Підгурський, Лісовик (Степанчук, 90), Береза (Стень, 84), Раделицький (Даніловський, 75).

Чайка: Іванов — Бартошук (Здановський, 87), Цебро, Музиченко, Лещенко, Вечурко, Турчанов, Медвідь (Коваленко, 70), Ярмак (Кутний, 46), Сафіханов (Дарда, 70), Тименко.

Не дотерпіли Черкащина з голом 20-річного хавбека програла на 9-й компенсованій хвилині через пенальті (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.