Рух підписав двох 20-річних: вихованця Карпат і екс-захисника Бенфіки

20-річний захисник Давід Зец та 20-річний півзахисник Остап Притула поповнили ряди львівського Руху. Відзначимо, що Давід є вихованцем академії словенської Триглави

Львівський Рух підписав контракти з трьома новачками: Давідом Зецем, Остапом Притулою та Романом Гагуном.

20-річний Давід Зец є вихованцем академії словенського Триглави. У 18-ть років підписав контракт з лісабонською Бенфікою, де грав за юнацьку команду. Викликається в молодіжну збірну своєї країни. У складі жовто-чорних гратиме під номером 6.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Ще один новачок  клубу — 20-річний львів’янин Остап Притула. Він виступає на позиції атакуючого півзахисника. Остап вже встиг дебютувати за молодіжку жовто-чорних. Притула зіграв проти Львову, а у грі з Динамо навіть відзначився забитим м’ячем.  Остап — вихованець дитячо-юнацької Академії львівських Карпат. Дебютував в УПЛ в лютому 2020 проти Дніпра-1.

«Я дуже радий, що перейшов в такий амбітний клуб з величезною перспективою. Мені дуже подобається інфраструктура Руху, тим більше, ще будується масштабна Академія. У майбутньому в клубі будуть максимально зручні умови для підготовки футболістів. У команді хлопці мене прийняли дуже добре. Все чудово. Також мені дуже подобається тренувальний процес. Дуже радий, що поповнив ряди Руху», — сказав Остап Притула в інтерв’ю офіційному сайту клубу.

Остап Притула. Фото fcrukh.com.

Що стосується Романа Гагуна, то це  вже третій екс-гравець Агробізнесу, який перейшов в львівський клуб в цьому сезоні. Футболіст родом з Хмельницької області, амплуа — правий захисник. З 2012-го по 2014-й роки захищав кольори юніорської та молодіжної команди ужгородської Говерли. Протягом двох сезонів захищав кольори грузинського Одіші-1911. Останнім клубом гравця був Агробізнес, в якому він провів три роки, вигравав аматорський чемпіонат і Другу лігу України.

На старті Ліги чемпіонів: Супряга — найкращий у Динамо за системою гол+пас

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.