Ротань: не буду тиснути на футболістів і вимагати перемоги над Румунією

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань розповів про підготовку команди до жовтневих матчів кваліфікації Євро-2021 (U-21). Очільник української молодіжки наголосив на тому, що він не зможе розраховувати на трьох гравців Шахтаря: 19-річного голкіпера Анатолія Трубіна, 18-річного півзахисника Георгія Судакова та 21-річного захисника Віктора Корнієнка

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань розповів про підготовку команди до майбутніх матчів відбіркового турніру чемпіонату Європи-2021 з Румунією і Північною Ірландією:

— Румунія особливого представлення не потребує. Це команда, яка бореться за перше місце. Багато гравців з її складу брали участь ще у минулому чемпіонаті Європи в Італії. Гідна команда, з хорошою групою атаки. Матч буде цікавий, ми намагатимемося показати  гідну гру, щоб гра і результат нас задовольнили.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На сьогоднішній день ми втратили трьох футболістів: Корнієнка, Трубіна і Судакова. Ми в терміновому порядку викликали інших хлопців. Плюс, ми відправили в головну команду трьох основних захисників. Але це нормальний процес, так і повинно бути, ми тільки раді поставляти футболістів до національної збірної. Якраз настав час хлопцям показати себе. Для них це великий шанс, — цитує тренера sport.ua.

Захисники молодіжки Юхим Конопля (№13) та Ілля Забарний у вчорашньому матчі з Францією намагаються зупинити Марсьяля. Фото Павла Кубанова.

Я б не хотів на хлопців тиснути і казати, що нам потрібен результат. У нас в команді сьогодні відсотків 60 молодих футболістів, які будуть готуватися на наступний відбірковий цикл. Сьогодні їм цей тиск точно не потрібен. Вони все прекрасно розуміють, що результат для нас важливий. Але перше завдання для них — переживати за гру, щоб вони виконували наші вимоги. Так, результат може, як бути, так і не бути, це мої запитання.

Найважливіше — гра, яку показують наші хлопці. Ви бачили, що попередній збір в ігровому плані був досить успішним. Тренери національної збірної вже звертають увагу на наших хлопців. Це для нас найкраща нагорода, щоб наших гравців викликали в розташування національної збірної.

U-21: українська молодіжка з п’ятьма новачками розпочала тренувальний збір

Також Ротань повідомив, що сподівається на підтримку вболівальників у матчі з Румунією: «Наскільки я знаю, на сьогодні 30% місць на стадіоні можуть бути заповнені уболівальниками. Ми сподіваємося на підтримку в матчі з Румунією, адже граємо для вболівальників».

На даний момент, підопічні Ротаня з сімома очками після шести матчів відстають від  Румунії на дев’ять пунктів, однак Україна має одну гру в запасі.

Турнірна таблиця. Група 8

 І  В  Н  П  М  О
 1.  Данія 6 6 1 0 15—6 19
 2.  Румунія 6 5 1 1 17—4 16
 3.  Україна 6 2 1 3 9—9 7
 4.  Фінляндія 7 2 1 4 9—11 7
 5.  Північна Ірландія 7 1 3 3 4—7 6
 6.  Мальта 6 0 1 3 1—18 1

Синьо-жовті 9 жовтня вдома зіграють з  Румунією, а через чотири дні на виїзді — з Північною Ірландією.

Євро-2021 (U-21): з румунами зіграємо на Оболонь-Арені

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков сентября в категории U-21 (1999-2000 г.р.)

  • Владислав Супряга (Динамо) (23%, 81 голосов)
  • Виталий Миколенко (Динамо) (18%, 63 голосов)
  • Андрей Кулаков (Мариуполь) (11%, 39 голосов)
  • Ефим Конопля (Десна) (10%, 36 голосов)
  • Виктор Корниенко (Шахтер) (10%, 35 голосов)
  • Сергей Булеца (Днепр-1) (9%, 33 голосов)
  • Дмитрий Ризнык (Ворскла) (7%, 23 голосов)
  • Александр Сирота (Динамо) (5%, 19 голосов)
  • Артем Бондаренко (Мариуполь) (2%, 8 голосов)
  • Станислав Сорокин (Кремень, D2) (1%, 5 голосов)
  • Егор Твердохлиб (Горняк-Спорт, D2) (1%, 4 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик) (1%, 2 голосов)

Всего проголосовало: 178

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.