В академії Металіста 1925 — новий директор

На спільній нараді керівництва Металіста 1925, тренерського штабу та батьків було ухвалено рішення призначити нового директора академії. Таким чином, на цю посаду було обрано Романа Мельника

Під час спільної наради керівництва ФК Металіст 1925, тренерського складу клубної ДЮФСШ, а також батьків учнів академії було прийнято рішення призначити директором дитячо-юнацької школи Металіста 1925 Романа Мельника.

Від дня створення ДЮФСШ Металіст 1925 він працював тренером та організатором усіх турнірів, які проводив клуб. Його випускники 2002-го р.н. стали основою команди Авангард (Харків) U-19, яка не без успіху виступає у юніорському чемпіонаті країни.

Під керівництвом Мельника юні авангардівці стали володарями Кубку та Суперкубку Харківської області, обігравши, відповідно, Універ-Динамо та Вовчанськ.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Вже цього літа тріо футболістів Авангарду U-19 Максим Коваленко, Денис Ндукве та Денис Резепов підписали перші у житті професіональні контракти та поповнили склад головної команди Металіста 1925, — повідомляє сайт хаківського клубу.

Вища ліга ДЮФЛУ: Буковина U-17 стартує розгромом, Гірник із Ворсклою підтримали



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.