Динамо розібралося з Чорноморцем в перенесених матчах Еліт-ліги ДЮФЛУ (відео)

Днями були зіграні перенесені матчі першого туру Еліт-ліги ДЮФЛУ. Дві команди Динамо (U-17 і U-15) зустрічалися з однолітками із Чорноморця. В обох матчах перемогу святкували кияни

Академічна група Динамо U-15 (футболісти 2006 року народження) провела перенесений матч 1-го туру. Біло-сині зустрічалися на виїзді з одеським Чорноморцем.

Підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка підтвердили свій статус фаворита. Щоправда, до перерви гостям вдалося забити лише одного разу. Суркіс розпочав гольову атаку від своїх воріт, Калин на швидкості змістився з лівого флангу до центру та вивів до воріт Пономаренка, а останній, не наближаючись до воротаря, пробив у кут — м’яч від стійки залетів у ворота.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Другий гол у матчі забив Калин, який завдяки блискучому дриблінгу увійшов із правого флангу до штрафного майданчика й несильним ударом пробив повз голкіпера. Збільшити рахунок удалося Лобку, який завершив широку атаку за участю Чубова та Кузьменка, а в останні хвилини відзначилися ще й Пашко, який замкнув дальню стійку після проходу Осипенка по лівому флангу, та Чубов, замкнувши з близької відстані простріл Пашка.

Фото fcdynamo.kiev.ua.

Лише після цього динамівці дозволили собі розслабитися, що вилилося у пропущений м’яч. Хмельовський порушив правила у власному штрафному майданчику, і капітан одеситів Бодя переграв воротаря з 11-метрової позначки.

Чорноморець U-15 — Динамо U-15 — 1:5

Голи: Бодя (69, пенальті) — Пономаренко (13), Калин (43), Лобко (54), Пашко (58), Чубов (66).

Зіграли свій матч і команди U-17. У першому таймі особливих гольових моментів не було, одесити надійно грали у захисті.

По перерві малюнок гри не змінився. Моряки надійно діяли в обороні, дозволяючи підопічним Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза розігрувати комбінації, але не допускаючи небезпечних ударів. Та на 61-й хвилині захист господарів дав збій, коли Давлатов із центрального кола втік до воріт, обіграв на своєму шляху захисника та, увійшовши до штрафної, пробив повз воротаря — 0:1.

У підсумку важка перемога біло-синіх, яка дозволяє Динамо перебувати в числі лідерів групи 2.

Чорноморець U-17 — Динамо U-17 — 0:1

Гол: Давлатов (61).

Еліт-ліга ДЮФЛУ: Карпати U-17 взяли першу перемогу, Динамо й Шахтар грають нульову нічию



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.