Асисти молодих зірок допомогають Динамо розгромити новачка УПЛ

У стартовому матчі четвертого туру Прем’єр-ліги зустрічалися Минай та Динамо. За домовленістю команд гра пройшла у Києві, на НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у старті команд сімох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився розгромною перемогою Динамо — 4:0

Василь Кобін довірив місце у старті: 20-річним захисникам  Міславу Матічу та Дмитрію Павлішу, а також 21-річному захиснику Кирилу Меліченку. У запасі залишився 19-річний нападник Рустам Ахмедзаде.

Мірча Луческу з перших хвилин випустив: 18-річного захисника Іллю Забарного, 20-річного захисника Олександра Сироту, 21-річного захисника Віталія Миколенка та 20-річного нападника Владислава Супрягу. У запасі залишилися: 21-річний півзахисник Микола Шапаренко та 19-річний півзахисник Георгій Цитаішвілі.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На шостій хвилині попередження отримав молодий захисник Минаю Павліш. Перший небезпечний момент кияни створили на десятій хвилині, але Віктор Циганков з вигідної позиції не влучив у ворота. На 14-й хвилині Паліш звалив Циганкова у власній штрафній. Арбітр призначив пенальті і вилучив захисника Минаю. Проте, одинадцятиметровий не реалізував Вербич. Блискуче зіграв Андрій Попович.

Реалізувати свою чисельну перевагу кияни змогли на 36-й хвилині. Супряга п’ятою вивів один на один Андрієвського і Олександр переграв Поповича — 0:1. На 40-й хвилині динамівці забили вдруге. Вербич влучив у стійку, а Циганков добив у порожні ворота — 0:2. Перший тайм завершується за комфортної переваги киян.

Після перерви у гру увійшов Микола Шапаренко. На 50-й хвилині за фол проти Шиндера попередження отримав Забарний. На 59-й хвилині рахунок став розгромним. Шапаренко віддав на Вербича і словенець впевнено переграв Поповича — 0:3. На 63-й хвилині у гру увійшов Цитаішвілі. На 69-й хвилині допоміг динамівцям забити четвертий м’яч автогол  Матіча. Молодий захисник зрізав м’яча у власні ворота після прострілу Миколенка — 0:4.

На 75-й хвилині на полі з’явився Рустам Ахмедзаде.  На 84-й хвилині молодий нападник отримав попередження за грубу гру проти Бущана.

У підсумку, гра завершується розгромною перемогою Динамо — 4:0.  Після чотирьох турів у киян десять залікових пунктів, а у Минаю після трьох матчів три очка.

Минай — Динамо — 0:4

Голи: Андрієвський (36), Циганков (40), Вербич (59), Матіч (автогол, 69).

Незабитий пенальті: Вербич (15).

Вилучення: Павліш (14).

Минай: Попович — Меліченко (Шеммі, 75), Матіч, Павліш, Лопирьонок, Саків, Нурієв (Шпак, 67), Пиняшко (Книш, 67), Кожанов (Маткобожик, 20), Ткачук, Шиндер (Ахмедзаде, 75).

Динамо: Бущан — Кендзьора (Караваєв, 74), Сирота, Забарний, Миколенко, Шепелєв (Сидорчук, 46), Дуелунд (Шапаренко, 46), Андрієвський, Циганков (Цитаішвілі, 63), Вербич, Супряга (Соль, 46).

Чемпіонат U-21 На стадіоні Минай динамівці Надольський і Волошин стріляли дуплетами (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.