Бондаренко: вірю, що у Маріуполі прогресуватиму й повернуся до Шахтаря

Півзахисник Маріуполя Артем Бондаренко поділився враженнями від матчу третього туру Прем’єр-ліги проти Дніпра-1 (2:1). Нагадаємо, що молодий хавбек відкрив рахунок у грі, забивши свій дебютний м’яч в УПЛ

Забитий м’яч 20-річним хавбеком Маріуполя Артемом Бондаренком після сольного проходу в ворота Дніпра-1 буде претендувати на звання найкрасивішого гола третього туру чемпіонату УПЛ.

Як розповів гравець молодіжної збірної України в інтерв’ю КОМАНДІ 1, в такому ж стилі він забивав в Юнацькій лізі УЄФА англійському Манчестер Сіті, виступаючи за донецький Шахтар.

— Артем, очікував такої прудкості від Маріуполя на старті чемпіонату — дві перемоги поспіль?

— Для нас зараз головне демонструвати видовищний футбол, а вже на фініші подивимося, що з цього вийде. Відзначив би, перш за все, відмінний мікроклімат в команді, також вдалося швидко знайти спільну мову і з головним тренером Остапом Маркевичем. Правда, після того, як мене в попередньому турі в матчі із Зорею замінили вже на 34-й хвилині, було певне непорозуміння. Але після відвертого обміну думками з Остапом Мироновичем все встало на свої місця. А те, що керманич продовжує мені довіряти, підтвердив мій вихід у старті з Дніпром-1.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Важко грати всі матчі фактично на виїзді, адже азовці через заміну газону в Маріуполі всі свої домашні поєдинки проводять у Дніпрі?

— Звичайно, те, що через заміну газону на стадіоні в Маріуполі доведеться майже всі поєдинки першого кола грати на виїзді, ускладнить відновлення і може негативно вплинути на тренувальний процес. Але, сподіваюся, що ці труднощі тільки загартують наш характер, зроблять сильнішими.

— До Маріуполя ти приїхав з Шахтаря. Надовго?

— Оренда на рік. Вірю, що виступаючи за Маріуполь, прогресуватиму і з часом заслужу право повернутися до Шахтаря, якому належу за контрактом.

— Ти вихованець черкаського футболу. Як потрапив у Шахтар?

— Ще чотири роки тому потрапив в команду U-17, яку тренував Геннадій Зубов. Далі були команди U-19 і U-21, які тренували іноземні фахівці.

— У першій команді встиг провести час?

— Десь останні півроку. Але розумів, що потрібна ігрова практика, тому зараз виступатиму за азовський Маріуполь. Адаптуватися тут нескладно, багатьох хлопців знаю. Так що буде легше.

Бондаренко із партнером по молодіжній збірній Олександром Назаренком із Дніпра-1. Фото scdnipro1.com.ua.

— Нещодавно ти був в розташуванні молодіжної збірної України. Як оцінюєш ігри з Данією і Фінляндією?

— Не дивлячись на те, що становище в групі у нас важке, в збірній панує прекрасна атмосфера. З Русланом Ротанем працювати велике задоволення. Ми намагаємося грати у комбінаційний футбол. Шкода, що з датчанами трохи не вистачило, щоб виграти. З Фінляндією все вийшло, виграли справедливо. Будемо намагатися і в наступних матчах проявити себе.

На збір! Ротань викликав на збір квартет новачків, серед них — форвард Десни

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.