Василь Баранов: задоволений результатам Зорі у матчах із Маріуполем

Старший тренер Василь Баранов, який готував обидві молодіжні команди Зорі до матчів 2-го туру, поділився враженнями про ті поєдинки проти Маріуполя. Фахівець лишився задоволеним характером гравців

Старший тренер Василь Баранов про матчі команд луганської Зорі U-21 і U-19 з однолітками Маріуполя.

Про гру U-21 (матч завершився з рахунком 3:3):

— Грали два хороших суперника. Мені сподобалася якість нашого виконання. Так, були деякі помилки, але будемо їх виправляти. У команди є характер. Ми прагнемо йти тільки вперед. Характер, якість і малюнок гри мене задовольнив. Результатом задоволений, адже, двічі знаходили в собі сили відіграватися, не опускали руки.

Сподобалося те, що забили два голи в короткий проміжок часу. Команда добре спрацювала. Суперник не встиг перебудуватися після першого пропущеного гола. Незважаючи на паузу, команда не вибилася з ритму.

Сергій Демченко (№68) атакує Маріуполь. За мить буде третій гол. Фото фейсбук Зорі.

Є відповідальність у футболістів. Незважаючи ні на що, вони добре підготувалися, виконавши потрібний обсяг роботи. Плюс, ми продуктивно попрацювали в тижневому циклі підготовки.

Про гру з U-19 (матч завершився нашою поразкою 0:3):

— Хороша команда була у Маріуполя. Те, що ми вчимо футболістів грати першим номером, з високою лінією оборони, пресингувати на чужій половині поля — все це зіграло в цій грі злий жарт. Ми не змогли грамотно діяти при втраті м’яча і швидких контратаках суперника. Плюс, опонент покарав нас за прості помилки в обороні. Будемо їх виправляти.

Фото фейсбук Зорі.

Всі новачки влилися в колектив. Намагаються виконувати наші вимоги. Мені їх настрій і бажання в грі сподобалися. Можливо, навіть переналаштувалися. Так, є помилки, але наша тренерська робота — навчати їх і виправляти похибки.

Чемпіонат U-19 Команда Інгульця здобуває першу перемогу у змаганнях УПЛ

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.