Ударний дебют другого тайму допоміг юніорам Маріуполя здолати у гостях Зорю

У Запоріжжі завершився поєдинок другого туру юнацького чемпіонату України. На НТБ Металург зустрічалися Зоря та Маріуполь, перемогу святкували гості — 3:0

Обидві команди впевнено розпочали сезон. Зоря та Маріуполь не просто виграли, а зробили це яскраво. Команди провели хороші матчі, продемонструвавши свою готовність до турніру: Зоря обіграла Десну — 4:0, а Маріуполь — Олександрію — 5:1.

У луганського колективу відзначаємо дубль 18-річного нападника Артема Лєгостаєва, тому захисникам азовців необхідно було особливу увагу звернути на дії талановитого голеадора. У команди Сергія Грибанова у першому турі також був свій герой. Це 18-річний півзахисник Родіон Плакса, який забив два м’ячі. З огляду на вдалий старт сезону матч обіцяв бути цікавим та безкомпромісним.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Незважаючи на великі очікування команди у першому таймі м’ячів не забивали. На початку другого гості вийшли уперед. На 57-й хвилині після помилки Жилкіна азовці подвоїли свою перевагу — 2:0. На 61-й хвилині підопічні Грибанова забили й третій м’яч — 3:0. Несподіваний початок другого тайму, який вирішує долю матчу.

Зоря U-19 — Маріуполь U-19 — 0:3

Голи: Родіон Плакса (51), Станіслав Смоляк (57), Микита Козицький (61).

Зоря U-19: Жилкін — Товкач, Басовський (Єлець, 68), Кисіль, Мельник, Златьєв (Меленчук, 59), Євтушенко (Нерух, 74), Лук’янченко, Тузенко, Лєгостаєв.

Тренер: Василь Баранов.

Маріуполь U-19: Килинич — Саєнко, Фурсенко, Поталов (Михайленко, 85), Ухань, Панченко, Плакса (Сименко, 77), Кулієв (Щербак, 83), Козицький (Алізаде, 77), Дмитрієв, Смоляк (Цимбаленко, 68).

Тренер: Сергій Грибанов.

Після двох турів в азовців шість очок, у Зорі — три.

Чемпіонат U-19: Олександрія вибачилась за провал на старті, зіпсувавши дебют Минаю

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.