Стара гвардія — Шиндер і Кожанов — приносить новачку УПЛ першу перемогу

У стартовому матчі недільної програми 2-го туру Прем’єр-Ліги зустрічалися Минай та Олександрія. Гра проходила в Ужгороді, на стадіоні Авангард. Відзначаємо появу у старті Минаю двох гравців з реєстру Золотого Таланту. Гра завершилася мінімальною перемогою Минаю — 1:0

Василь Кобін довірив місце у старті: 20-річному захиснику Матічу Міславу та 21-річному захиснику Меліченку Кирилу. У резерві залишилися: 20-річний захисник Павліш Дмитрій та 22-річний нападник Машталір Сергій.

Володимир Шаран не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишилися: 22-річний воротар Олег Білик, 21-річний захисник Владислав Бабогло, 20-річний нападник Іван Петренко та 21-річний нападник Устименко Денис.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Матч був небагатим на моменти. Долю зустрічі вирішив один забитий м’яч на 34-й хвилині. Після навісу Кожанова з кутового відзначився Шиндер. 1:0. Відзначимо, що по ходу матчу у гру увійшли: Владислав Бабогло, Устименко Денис та Дмитрій Павліш.

Гравці Олександрії створили декілька небезпечних нагод, але блискуче зіграв Андрій Попович. На 90+5 хвилині попередження отримав Денис Устименко.

У підсумку, Минай святкує свою дебютну перемогу в УПЛ в першому ж матчі.

Минай — Олександрія — 1:0

Гол: Шиндер (34).

Минай: Попович — Меліченко, Матіч, Маткобожик, Лопирьонок, Саків, Нурієв (Голодюк, 90+2), Ткачук, Кожанов (Книш, 67), Пиняшко (Сніжко, 83), Шиндер (Павліш, 90+2).

Олександрія: Паньків — Гордієнко (Бабогло, 87), Стецьков (Третьяков, 46), Ковалець, Мишенко (Устименко, 83), Лучкевич, Сітало (Безбородько, 46), Пашаєв, Гречишкін, Банада (Грицук, 64), Дубра.

Чемпіонат U-21 Машталір і Капаррос не допомогли Минаю виграти дебютний матч 

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.