На дубль хавбека Зорі Демченка за Маріуполь дуплетом стрільнув Байдал (відео)

У матчі 2-го туру чемпіонату України U-21 зустрічалися Зоря та Маріуполь. Гра пройшла в Запоріжжі, на НТБ Металург. Команди по черзі вели у рахунку, та завершили справу результативною нічиєю — 3:3

Молодіжна команда Зорі проводила свій перший матч після того, як її залишив Володимир Микитин. Гра проти Маріуполя стала дебютною для Василя Баранова на посаді старшого тренера луганського колективу. Відзначимо, що за Маріуполь отримав шанс проявити себе Вячеслав Вєлєв, який нещодавно перейшов з Чорноморця. Взагалі, цей матч можна назвати й центральним у турі, адже зустрічалися команди з амбіціями, які до того ж зараз на ходу після перемог у першому турі.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Долю першого тайму вирішив один м’яч, який був забитий гравцями на 19-й хвилині. Після навісу Дмитра Прокопчука ударом головою відзначився 19-річний нападник Мирослав Трофимюк. Перший тайм завершується за мінімальної переваги Маріуполя.

На початку другого тайму все перевернулося з ніг на голову. Спочатку на 53-й хвилині 19-річний форвард Руслан Скидан реалізував вихід один на один. Поспєлов відбив м’яча, але той все ж залетів у ворота 1:1. На 54-й хвилині вже ровесник Скидана хавбек Сергій Демченко реалізовує вихід один на один. 2:1. Жахлива гра азовців у захисті. На 58-й хвилині захисник Зорі збиває 20-річного Байдала і арбітр призначає одинадцятиметровий. Сам Антон впевнено реалізував пенальті — 2:2.

На 89-й хвилині гості забивають третій  м’яч. Відзначився все то й же Байдал. 2:3. Та у компенсований час Зоря зрівнює рахунок. Після сольного рейду Сергій Демченко забиває свій другий м’яч у матчі. 3:3.

Зоря U-21 — Маріуполь U-21 — 3:3

Голи: Руслан Скидан (53), Сергій Демченко (54, 90+) — Мирослав Трофимюк (19), Антон Байдал (59, пенальті, 89).

Зоря U-21: Мацапура — Нагнойний, Піддубний, Васько, Агапов, Мильченко, Янковський (Махонін, 64), Сміян (Зоренко, 71), Демченко, Нерух (Меленчук, 85), Скидан.

Тренер: Василь Баранов.

Маріуполь U-21: Поспєлов — Співак, Мамросенко, Шушко, Вєлєв (Романюк, 46), Доброхотов (Плакса, 65), Вискребенцев, Кулієв (Кошкош, 61), Байдал, Прокопчук (Козицький, 71), Трофимюк (Кожевніков, 90 + 2).

Тренер: Олексій Гетьман.

Негостинно Ворскла з дублем Кравчука громить новачка чемпіонату U-21 (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.