Молоді таланти Кулаков і Топалов приносять Маріуполю три очка

У матчі другого туру Прем’єр-Ліги зустрічалися Зоря та Маріуполь. Гра проходила у Запоріжжі, на Славутич-Арені. Відзначаємо появу у старті Маріуполя чотирьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився перемогою Маріуполя — 1:0. Єдиний м’яч забив 22-річний Дмитро Топалов (на фото)

Віктор Скрипник не випустив у старті жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишився 21-річний півзахисник Деніс Янаков.

Остап Маркевич довірив місце у старті Маріуполя 21-річному півзахиснику Чеху Максиму, 20-річному півзахиснику Артему Бондаренку, 21-річному Андрію Кулакову та 22-річному Дмитру Топалову. У запасі залишилися: 22-річний захисник Биков Олексій, 20-річні захисники Назарій Муравський та Велєв В’ячеслав, 21-річний півзахисник Петерман Микита та 20-річний Олексій Кащук.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У першому таймі команди не забивали, хоча і створили достатню кількість моментів. У гостей необхідно відзначити нереалізований вихід один на один молодого Кулакова, а також момент у Горбунова. В обох епізодах блискуче зіграв Шевченко. У Зорі запам’ятався момент Громова, але нападник не зміг переграти Гальчука. На 33-й хвилині поле покинув молодий півзахисник Артем Бондаренко. У підсумку, не нудний перший тайм завершується нулями.

На 61-й хвилині азовці досягають свого. Після передачі Кулакова Топалов відправляє м’яча у сітку. 0:1. На 68-й хвилині у гру увійшов Олексій Кащук, а на 74 та 75-й хвилинах — Петерман та Биков. На 78-й хвилині у гру увійшов Деніс Янаков. Після пропущеного м’яча луганський колектив не може нічого створити у нападі.

На 86-й хвилині Маріуполь залишається у меншості. Другу жовту отримав Ігнатенко. У підсумку, гра завершується перемогою Маріуполя — 1:0. Зоря програє другий матч поспіль.

Зоря — Маріуполь — 0:1

Гол: Топалов (61).

Зоря: Шевченко — Фаворов, Цвек (Вернидуб, 78), Абу Ханна, Гречкін (Назарина, 46), Іванісеня, Юрченко, Кочергін (Янаков, 78), Кабаєв (Гладкий, 70), Хомченовський, Громов (Перовіч, 70).

Маріуполь: Гальчук — Стасюк, Чоботенко, Сагуткін (Биков, 74), Кирюханцев, Чех, Мишньов, Топалов (Петерман, 75), Бондаренко (Ігнатенко, 33), Горбунов (Кащук, 68), Кулаков (Біблик, 74).

Досвід не програєш Стара гвардія — Шиндер і Кожанов — приносить новачку УПЛ першу перемогу

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.