Андрій Лунін про зоопарки, телепортацію і свій девіз у житті

Рік, що минає не назвеш найвдалішим для воротаря національної збірної України Андрія Луніна. Молодий футболіст повернувся з оренди в Реал, та бодай навіть трохи потіснити Куртуа поки що не вдалося

На відміну від клубу, трохи ігрової практики мав Андрій Лунін у збірній України. Під час одного зі зборів націонаьної команди 21-річний кіпер відповів на запитання анкети пресслужби УАФ, які будуть актуальні й у ці святкові дні.

Три додатки на телефоні, які використовую найчастіше: Instagram, WhatsApp, Twitter.

Три місця на Землі, в яких хотів би побувати: Рим, Мілан та Маямі.

Граю під 1-м номером, тому що: усі воротарі, які мені подобалися, мали 1-й номер. Це солідний номер.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Улюблена музика: реп, жива музика для настрою, яка б заряджала перед тренуваннями. У Monatik дуже класні пісні, Время и Стекло теж для настрою. Ну і, напевно, американський реп та іспанський хіп-хоп.

Улюблений серіал: Паперовий будинок. Це іспанський серіал, і для мене він найцікавіший з усіх, що я бачив.

Чи читаю пресу і коментарі вболівальників: дуже рідко, та й то, якщо випадково натрапляю на якісь коментарі. І пресу особливо не читаю, хіба що мимоволі бачу якусь новину. Яка преса в Іспанії? Якщо ти в порядку, то тебе носять на руках. А якщо ні, то нещадно критикують. Такі собі дві сторони медалі.

Три партнери, з якими пішов би в розвідку: Андрій Пятов, Юрій Паньків і Тарас Степаненко.

Воротарі збірної: Пятов, Різник, Лунін, Паньків.

Три найсильніші клуби у світі на поточний момент: Реал, Баварія і Манчестер Сіті.

Три найкращі футболісти у світі на поточний момент: Роберт Левандовськи, Кріштіану Роналду і Неймар.

Обов’язковий для мене ритуал перед грою: слухати музику.

Що повинна вміти дівчина/дружина футболіста: готувати, переїжджати і терпіти/підтримувати.

Що крутіше: виграти Лігу чемпіонів чи чемпіонат Європи? Коли виграєш за збірну, це одна радість. Бо захищаєш честь країни та прославляєш її на континенті. А з клубом усе по-іншому. Це щоденна копітка праця й зовсім інші емоції.

Емоції…

На першу зарплату в футболі я придбав: свою найпершу зарплату у футболі я відклав. А вже коли грав у Зорі, придбав автомобіль — вживану Infiniti. Подобається ця модель.

Що люблю колекціонувати: футболки воротарів, з якими хотів зіграти, і магніти з місць, де я побував.

Суперники, які найбільше вразили на футбольному полі: Антуан Грізманн, Сауль Ньїгес і Тайсон.

Найпам’ятніші стадіони, на яких довелося грати: Сантьяго Бернабеу, Дніпро-Арена і Сан Мамес.

Страва, від якої не можу відмовитися навіть в розпалі футбольного сезону: м’ясо. Дуже люблю стейки, моя наречена смачно їх готує! Я не вживаю піцу або бургери, тому й відмовлятися від шкідливої їжі не доводиться.

Лунін і наречена Анастасія.

Моя мрія у футболі та житті: виграти у футболі якомога більше усього. А в житті — щоб була родина, діти, і усі були щасливими.

Суперздатність, яку хотів би мати в житті: телепортація. Воротарю вона б не завадила.

У вільний від футболу час я люблю: подобається відвідувати зоопарки. У Мадриді — два класні зоопарки, у Барселоні — теж дуже гарний. Якщо кудись їдемо з нареченою, намагаємося знайти можливість потрапити до місцевого зоопарку або океанаріуму. Ще проводимо час за фільмами або серіалами.

Якби не грав у футбол, я б став: до 9-го класу думав, що стану юристом. А після кар’єри, мабуть, став би тренером воротарів. В Інтернеті часто шукаю цікаві вправи й тренування для того, щоб вдосконалювати свою майстерність.

Для мене виклик до національної команди це: коли ти працюєш протягом місяців та років, тебе помічають і виділяють серед найкращих, щоб викликати до збірної. Це велика честь — потрапляти до списку з 20-30-ти найкращих футболістів своєї країни.

У збірну! Фото пресслужба УАФ.

Мій девіз по життю: ніколи не здаватися! Було непросто після переїзду до Іспанії, але я чекав на свій шанс і намагався у кожній грі демонструвати всі свої найкращі якості.

Мій найбільш пам’ятний матч у футболці національної команди: дебютний проти Саудівської Аравії та на Дніпро-Арені з Нігерією.

Мій кумир у футболі: Ікер Касільяс. Це приклад воротаря, який усю свою кар’єру був гідний грати за такий клуб, як Реал Мадрид.

Междусобойчик Защитники Динамо разыграли между собой звание лучшего футболиста Украины месяца



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.