Сейв юного українського воротаря — серед найкращих на груповому етапі ЛЧ

Сейв 19-річного голкіпера Шахтаря Анатолія Трубіна у матчі 2-го туру Ліги чемпіонів проти Інтера (0:0) потрапив до списку найкращих порятунків воріт у груповому етапі Ліги чемпіонів. Молодий голкіпер відбив постріл нападника Інтера Ромелу Лукаку

У цьому сезоні Анатолій Трубін склав серйозну конкуренцію для Андрія П’ятова і в більшості матчів сезону саме він виходив на поле у стартовому складі гірників.

Особливо добре він виступив в ЛЧ, там за п’ять матчів він пропустив 8 голів, але варто зауважити, що три гри він провів на нуль і лише в київській грі з Боруссією Трубін, як і вся команда, виглядали вкрай погано, розгромно програвши — 0:6.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Проте саме голкіпера можна вважати головним героєм того, що Шахтар зумів посісти третє місце в квартеті з Реалом, Інтером і Боруссією М.

В рамках другого туру ЛЧ в Київ приїхав Інтер. Міланський клуб за два місяці до цього завдав нищівної поразки донецькій команді у півфіналі ЛЄ — 5:0. З огляду на те, в якій формі на той період був чемпіон УПЛ, багато хто думав, що колектив Конте здобуде легку перемогу. Та Шахтар вистояв, гра завершилася з рахунком 0:0.

Трубін Хандановичу: кращим у матчі визнають мене. Фото shakhtar.com.

Твіттер Ліги чемпіонів зібрав добірку кращих сейвів кожного ігрового дня. Увійшов туди і український воротар. Експерти відзначили його порятунок воріт після удару зі штрафного від Ромелу Лукаку.

Обыграл кипера Защитник Динамо опередил вратаря Шахтера: кто стал лучшим футболистом месяца в Украине



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.