Мільйонери Серії А: 21-річний захисник Юве випередив Роналду

Захисник Ювентуса Маттейс де Лігт (на фото) став другим найкоштовнішим футболістом італійської Серії А. Трансферна вартість молодого захисника складає 70 мільйонів євро. Відзначаємо також присутність у списку 21-річного голкіпера Мілана Джанлуїджі Доннаруми

Напередодні нового року німецький портал Transfermarkt оновив вартість багатьох футболістів, які виступають в італійській Серії А.

На вершині рейтингу залишився бельгійський форвард Інтера Ромелу Лукаку (90 млн євро). На другому місці — 21-річний захисник Ювентуса Матейс де Лігт.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Звертає на себе увагу позиція 35-річного Кріштіану Роналду. Вартість португальця не змінилася в порівнянні з попередньою оцінкою (60 млн євро). Вона дозволяє Крішіану ділити з 21-річним голкіпером Джанлуїджі Доннарумою і Каліду Кулібалі  шосте-восьме місця.

Додамо, що груднева переоцінка не торкнулася півзахисника Аталанти і збірної України Руслана Малиновського. Його вартість в 21 млн євро дозволяє українцю посідати 69-е місце в списку найдорожчих футболістів Серії А.

Междусобойчик Защитники Динамо разыграли между собой звание лучшего футболиста Украины месяца

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.