Тренер Динамо: Царенко — неординарний, Волошина вчимо (відео)

Старший тренер Динамо U-19 Ігор Костюк поділився враженнями від контрольного матчу проти молодіжки Десни (5:0). Наставник відзначив, що психологічно хлопці ще перебудовуються після академії

Наставник Динамо U-19 Ігор Костюк прокоментував розгромну перемогу своєї команди у контрольному матчі з Десною U-21 (5:0):

— У першому таймі, в принципі, про що домовлялися, те хлопці й виконали, — говорить Костюк. — Були помилки, ті ж, що і в попередній грі. Психологічно хлопці ще перебудовуються після академії, тому є помилки.

Пауза на матчі збірних дасть можливість і фізично трохи підтягнути хлопців, тому що місяць всього був на підготовку, і психологічно, і тактично, щоб команда виконувала установку на гру.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Виконавці, які вийшли в першому таймі, — умовно основного складу?

— У нас немає основного складу. Є на сьогоднішній день гравці, які краще виглядають, і вони грають. Конкуренція за місце в складі є. Це завжди добре. Тому що хлопці розуміють, для того, щоб прогресувати і бути в такому клубі, як Динамо (Київ), потрібно бути готовим дуже добре і максимально працювати на тренуваннях.

— Як оціните гру Царенка?

— По тому, як він мислить, він випереджає багатьох футболістів. Навіть тих, які у нас раніше були. Якби зріст був, був би вже давно в дублі, ближче до першої команди. Він дійсно неординарний гравець. Швидко навчається, йому притаманне неординарне мислення. Це допомагає йому виконувати в нашій команді те, про що ми домовляємося. Він правильно мислить і вчасно це все робить. Це допомагає йому бути одним з лідерів на полі.

Царенко (№18) вітає партнерів. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Його пас при першому голі? У нас команда, і ми на це націлюємо хлопців. Якщо Волошин перебуває в кращій позиції, то цей ігровий момент ми тільки вітаємо, тому що Царенко зіграв заради команди — це йому плюс.

— З чим пов’язано те, що Волошин провів всі 90 хвилин на полі?

— Ми хочемо, щоб Назар розумів, як йому діяти, коли він трохи втомився. Замість того, щоб рухати м’яч, він включає дриблінг. Тому дали йому можливість два тайми зіграти. Плюс у нас не було замін більше з крайніми півзахисниками.

Назарій Волошин Десні поклав одненького. Фото fcdynamo.kiev.ua.

— Мало ігрового часу отримав Ванат — ви його виховуєте чи Попов виглядає краще на вістрі атаки?

Ісаєнко вже пішов в іншу команду, і Ванат буде працювати з U-21.

— Ви переглядали двох гравців академії — Бенедюка і Західного. Що можете сказати про них?

— По цій грі важко сказати, тому що ми хотіли суперника більш впевненого, щоб було більше опору. На їх фоні Бенедюк, гравець 2004 року народження, залишив приємне враження. А Західний довго не тренувався, і сьогодні не було таких моментів, де можна було сказати з 100% упевненістю, що він підходить нам чи ні, — цитує слова Костюка офіційний сайт Динамо.

До побачення Волинь припинила співпрацю з тренером команди U-19

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.