Нападник Динамо U-14: спіймали мандраж перед фінальним матчем

Найкращий форвард дитячого турніру Перша столиця Олександр Драган поділився своїми враженнями від виступу Динамо U-14.  Нагадаємо, що у фіналі кияни у серії пенальті поступилися Дніпру й посіли друге місце на турнірі

Під час церемонії нагородження організатори турніру Перша столиця вручали й індивідуальні призи. Один із них дістався представнику Динамо: Олександр Драган, який забив чотири м’ячі на турнірі, був визнаний найкращим форвардом.

— Вважаю, що в фіналі гра була рівною, — говорить юний футболіст. — Що ми атакували, що вони. Нам просто десь не пощастило: у нас було кілька виходів один на один, але у Дніпра воротар виявився «в порядку». А пенальті, вважаю, це 50 відсотків майстерності і 50 відсотків щастя. Нашим не пощастило. Нас просили грати в пас, більше на атаку, грати конструктивно. Але у нас не все вийшло, ми були якісь затиснуті.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Вважаю, що ми могли грати набагато краще. Суперник дозволяв. Просто спіймали мандраж перед фінальним матчем. У другому таймі вже розкрилися, але нам не вистачило цього для перемоги. У мене було два моменти, які я повинен був реалізовувати. Десь не пощастило, десь майстерності не вистачило. Будемо працювати, будемо вигравати фінали. Зараз у нас ДЮФЛУ на носі. Головне — там вийти до фіналу і виграти, — сказав Олександр Драган в інтерв’ю сайту Динамо.

Підсумував Беженар: на динамівцях позначилася пауза через карантин

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.