Беженар: на динамівцях позначилася пауза через карантин

Тренер Динамо U-14 Сергій Беженар підбив підсумки виступів команди на всеукраїнському турнірі Перша столиця. Нагадаємо, кияни у фіналі по пенальті поступилися Дніпру (3:4)

Динамо U-14 стало срібним призером всеукраїнського турніру Перша столиця, який проходив у Харкові.

Підсумок виступу на турнірі підвів старший тренер команди Сергій Беженар:

— Цей турнір, однозначно, корисний. У плані підготовки команди, адже ми, за великим рахунком, тільки познайомилися з хлопцями. Такі турніри завжди несуть у собі багато інформації для нас, тренерів. На жаль, поступилися в серії пенальті, але це лотерея. Ми вели в рахунку, та в кінці гри Дніпро влаштував навалу на наші ворота. Були помилки. Але помилки завжди трапляються, головне — вчитися на цих помилках.

Пенальті — це велика психологічна відповідальність для хлопців. Видно було, що вони дуже переживали. На хлопців тиснула відповідальність за результат, вони боялися десь допустити помилку, тому гра вийшла трохи сумбурною. А в серії пенальті забили на гол менше. Таке буває в спорті. Головне, аби в подальшому хлопці робили роботу над помилками і рухалися вперед.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Звичайно, на хлопцях позначилася пауза через карантин. Вони всі горять бажанням грати, але так вийшло, що довгий час у них були тренування тільки в онлайн-режимі. Потім ми зібралися, але незабаром знову пішли на карантин. Ми всього лише два з половиною тижні тому зібралися. За цей час провели селекцію. У нас було дві команди, а будемо робити з них одну. В даний момент ми, так би мовити, у процесі ознайомлення. Але поступово прийдемо до спільного знаменника.

Готуємося до старту в ДЮФЛУ. Поки зарано говорити, наскільки ефективним буде новий формат. Повинно бути менше прохідних ігор, оскільки потрібно буде спочатку потрапити до трійки, потім — до двійки. Кожна гра буде відповідальною, — сказав Сергій Беженар в інтерв’ю сайту Динамо.

ДЮФЛУ: затверджено склад усіх груп Еліт-ліги сезону-2020/2021

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.