7 найсмішніших банерів у футболі

Банери Ferrari завжди були великою частиною спортивного видовища

 Деякі з кращих банерів, які вивели стьоб на абсолютно новий рівень. Один з привілеїв фанатів спорту полягає в тому, що під час ігор ми можемо брати з собою дотепні плакати і банери. Я пам’ятаю, як ходив на матч з химерним банером, сподіваючись, що його спіймає оператор, і я буду на телебаченні – єдиний можливий спосіб для мене бути на ньому. Однак це не спрацювало, тому що я не був надто привабливим для оператора – чесно кажучи, з таким обличчям, як у мене, я б теж не зосередився на собі. Але це не завжди так, оскільки деякі банери дійсно привертають увагу камер. Футбол — це спорт, який стає більш цікавим за допомогою стьобу, і деякі фанати використовують банери як засіб зробити його таким. У той час як деякі банери огидні і принизливі, інші веселі і дотепні, як сім банерів, перерахованих тут.

# 7 Довгий Кокс

 Євро — 2016 було чудовою розвагою, але не всі могли перевершити Ірландський гумор, який безтурботний народ Ірландії демонстрував під час цього турніру. Хоча в ірландській команді не було таких зірок, як Андреа Пірло і Хаві Ернандес, вони не були надто засмучені цим. Насправді вони пишалися лише двома гравцями: Шейном Лонгом і Саймоном Коксом. У цьому істеричному прапорі ірландці були в захваті від того, що у них є Лонг-Кокс. Не те, щоб Лонг-Кокс міг пробити багато захисних споруд, але це звучить як пристойна атакуюча сила (знову ж таки, ви вільні інтерпретувати те, що ви хочете) того факту, що у них є Лонг-Кокс.

# 6 не валлійське місто

 Це має бути одним з найкращих прапорів усіх часів. Коли «Ньюкасл Юнайтед» Алана Пардью боровся за перемогу, уболівальникам це ні крапельки не подобалося-очевидно, кому не подобається перемагати? — і зажадали, щоб їх менеджер був звільнений після жахливої серії ігор. Після 16 поразок у 25 матчах вболівальники були ситі по горло англійським менеджером і протестували за його звільнення з клубу. В результаті вони придумали банери і листівки, щоб показати своє сум’яття, але не краще, ніж банер, показаний на наведеній вище картинці. Вони навіть відкрили сайт під назвою sackpardew.com щоб вивести їх протест на новий рівень.

#5 вболівальники збірної Англії на чемпіонаті світу 2014 року

 Результат зображення для шанувальників збірної Англії банер ЧС-2014 безцінний Одна з найкращих речей для футбольного вболівальника-це побачити свою команду на Чемпіонаті світу. Якщо вболівальники зможуть зробити це в прямому ефірі з самого стадіону, то це стане вершиною їх Футбольної подорожі. Однак проблема в тому, що дивитися матчі чемпіонату світу досить дорого, враховуючи, що вболівальникам доводиться турбуватися не тільки про ціни на квитки, але і про завищені ціни на продукти харчування серед іншого. Тому, коли група англійських вболівальників вирушила до Бразилії, щоб подивитися гру своєї команди в 2014 році, вони сподівалися на тривале перебування в країні самби. Як виявилося, ця група вболівальників дісталася до південноамериканської нації тільки після того, як Англія вже вибула з чемпіонату світу і провела всього один останній втішний матч проти

Коста-Ріки. # 4 Потворна Стара

 Футбол взагалі відомий як» красива гра», завдяки маркуванню Пеле. Однак не все так прекрасно, як стверджує колишня зірка збірної Бразилії. Насправді, коли вболівальники бачать унцію оборонного футболу, вони швидко заявляють, що він потворний. Начебто напад-це єдиний спосіб грати в футбол, надмірно оборонна тактика таврується як антифутбольна, оскільки, мабуть, захист не є частиною футболу. Тому, коли «Ювентус» і «Ліверпуль» зчепилися рогами один з одним, шанувальники старої леді взяли на замітку менш променисту манеру гри «Ліверпуля», порівнявши її з майбутньою королевою тодішньої Британії, яка також не була відома своєю зовнішністю.

#3 Жорсткий Шкртел

 Мартін Шкртел-центральний захисник, який в основному відомий своїм часом в Англії, граючи за «Ліверпуль». Словацький центрфорвард був абсолютно обожнюваний вболівальниками, так як він був одним з кращих захисників Старої школи, який нічого не приймав як належне. Скртела часто критикували за його надмірно фізичний підхід, але зазвичай хвалили за це, коли він тримав ситуацію під контролем. Так, фанати «Ліверпуля» вивісили банер, щоб показати свою прихильність до колишнього гравця «Зеніту» і його агресивний підхід. Якщо хтось із збоченим розумом прочитає банер ще раз, він/вона, можливо, посміхнеться трохи ширше.

#2 Cписок гравців Арсеналу ще не підписаний

 «Арсенал» — один з тих клубів, які постійно пов’язані з одними з найталановитіших гравців у світі. Це вікно також не є винятком, оскільки такі люди, як Кіліан Мбаппе і Томас Лемар, тісно пов’язані з клубом. Однак, на відміну від попередніх вікон, вони вже підписали одного з гравців, з яким було пов’язано їх ім’я: Олександр Лаказетт. Однак раніше «Арсенал» майже завжди не підписував своїх цілей і, отже, був об’єктом насмішок для футбольного братства. Навіть їхні вболівальники не були надто вражені своєю командою, оскільки їхні надії не виправдалися в той момент, коли кожне трансферне вікно зачинилося — і що може бути краще, ніж цей банер?

Відповідь #1 організації вболівальників

 Колись в Англії правив Ліверпуль. Для тих, хто новачок у футболі: так, це правда, а не прославляюча казка, яку ви читаєте в книгах. Ліверпуль, а не Манчестер Юнайтед, був королем Англії — і, як більшість королів, їх фанати були сповнені собою. Тому, намагаючись висміяти своїх найжорсткіших суперників, деякі фанати «Ліверпуля» тримали банер, закликаючи своїх суперників повернутися, коли їх команда виграє 18 титулів Прем’єр-Ліги/Футбольної ліги. Зайве говорити ,що «Манчестер Юнайтед» дійсно виграв свій 18-й титул, коли вони вийшли у фінал Ліги в 2008-09 роках, обігравши «Ліверпуль» з переважаючою різницею м’ячів. А потім настала черга фанатів «червоних дияволів» трохи пожартувати-і вони зробили це з цим прапором.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.