Тренер Зорі U-19: виграли 4:0, а більше забивати й не треба було

Старший тренер Зорі U-19 Василь Баранов поділився враженнями від перемоги своїх підопічних у матчі з Десною. Наставник відзначив, що задоволений тим, що гравці зрозуміли вимоги тренерського штабу

Старший тренер Зорі U-19 Василь Баранов прокоментував перемогу у першому турі юніорського чемпіонату над чернігівською Десною — 4:0.

— Приємно стартувати з перемоги. Рахунок вийшов великим, але ми його заслужили. Гра проходила повністю під нашим контролем. Було багато бажання. Хлопці тривалий час не грали і хотіли себе показати. Були трохи напруженими перші 15 хвилин, але потім ми повністю взяли все під контроль, не давши супернику шансу. Рахунок міг бути навіть набагато більшими. Але більше забивати вже і не потрібно було в цій грі. Краще приберегти голи на наступні матчі.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У першому таймі ми забили гол. Відзначився Лєгостаєв і ми пішли на перерву, ведучи 1:0. У другому таймі знову забив Лєгостаєв, а потім рахунок закріпили Кісіль і Злата.

Добре влилися наші новачки. І колектив їх добре сприйняв, і вони самі добре себе проявляють. Бажання і самовіддача на серйозному рівні.

Так, є над чим працювати і попереду ще довгий шлях, але радий, що хлопці зрозуміли наші вимоги, — цитує слова Баранова сайт Зорі.

Подужали Із Тлумаком і хет-триком Ваната: Динамо U-19 здобуває вольову перемогу над Олімпіком (відео)

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.