Тренер Динамо U-21: Бражко не вередував, Ісаєнко забивав

Очільник Динамо U-21 Юрій Мороз поділився враженнями від розгромної перемоги своєї команди у матчі першого туру молодіжного чемпіонату проти Олімпіка (9:0). Наставник залишився задоволеним якістю гри

Наставник молодіжної команди Динамо Юрій Мороз прокоментував перемогу своїх підопічних над донецьким Олімпіком (9:0) у рамках першого туру чемпіонату України U-21 сезону-2020/2021:

— Я задоволений і результатом, і грою. Хлопці ростуть, і вони мають швидше розуміти ті вимоги, які ми їм ставимо, виконувати усе необхідне, додавати у швидкості і мисленні.

— П’ять з дев’яти м’ячів забив Ісаєнко, видно, що Євгеній скучив за футболом після травми?

— Так, його п’ять м’ячів свідчать про це.

Жах олімпійців Женя Ісаєнко. Фото fcdynamo.kiev.ua.

— Які підсумки збору можете підвести? Чи задоволені ви тим, як пройшла підготовка і контрольні матчі?

— Збори ми традиційно проводимо на базі, у нас тут створені для цього всі умови. Усе, що було задумано у тренувальному процесі ми виконали, контрольні ігри показували, де у нас є певні недоліки. Вони нікуди не поділися, але ми продовжуємо над ними працювати — час для цього є. Слава богу, що стартували у новому сезоні, хочу побажати усім тільки здоров’я.

— Ви грали без футболістів першої команди, а чи врегулювали вже співпрацю із головним тренером основи?

— Так, у нас налагоджений діалог, ми спілкуємося. Цього разу було вирішено нам нікого не віддавати. Ми взяли трьох людей із команди U-19. Ніяких проблем немає, у цьому відношенні у нас усе нормально, дай бог, щоб і далі так тривало.

Олімпік відбивається. Фото fcdynamo.kiev.ua.

— У вас було всього три номінальних захисника, Бражко знову був змушений зіграти у центрі оборони. Кадрові проблеми будете вирішувати за рахунок U-19 чи плануєте підсилювати склад?

— У комплексі. Постійно ведемо селекцію, шукаємо кандидатів. Нам необхідно знайти не просто зміцнення для дубля, а футболіста, який у перспективі відповідатиме першій команді.

Що стосується Бражка, він — опорний півзахисник, чому б йому не зіграти центрального захисника? Він давно не діяв на цій позиції, а виглядав непогано, навіть ідеально. У нього додасться впевненості, покращаться фізичні кондиції — і переведемо його в лінію півзахисту. Хотілося б говорити про універсалізм: щоб усі футболісти на полі могли виконати один за одного майже усе. Так склалися обставини, Володимир не вередував, а вийшов і зробив свою справу на 100%, як він це може. Його дії були впевненими.

З приводу ротації з командою U-19, ми увесь час працюємо у комплексі, думаю, це хороша, корисна взаємодія і співпраця. Якщо якісь футболісти переросли рівень молодіжного складу, їх забирають у першу команду, і це нас радує. А якщо гравці Динамо U-19 добре себе проявляють, забираємо їх до себе. Тобто, ми намагаємося якісно виконувати свою роботу, а в іншому — справа за футболістами і їхнім ростом, — цитує слова Юрія Мороза сайт Динамо.

Дорвался Молодежка Шахтера забила Колосу четыре: Сикан отметился дублем

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.