Поздєєв: приємно, бо хлопці зрозуміли, що можуть грати на рівних з Шахтарем

Старший тренер Колоса U-19 Олександр Поздєєв проаналізував гру своєї команди у матчі з донецьким Шахтарем. Ковалівці здобули мінімальну перемогу (1:0). За словами тренера-початківця, його команда загартувалася у поєдинку з гірниками.

Старший тренер команди Колос U-19 Олександр Поздєєв прокоментув перемогу у стартовому турі нового чемпіонату над юнаками з донецького Шахтаря:

— Будь-яка перемога приємна, а тим більше над таким суперником, як Шахтар.  Клуб Шахтар вважається грандом, ну як вважається… Це так і є! Це гранд українського футболу. Та і у Європі він задніх не пасе. Це хороша команда на всіх рівнях, і у всіх вікових категоріях. Вони завжди лідируючи місця посідають.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Особливо мені приємно, що наші хлопці зрозуміли, що ми можемо грати у футбол на рівних із такими командами, лідерами нашого футболу. І це не якась фантастика, це ось поруч. Потрібно тільки докласти трохи зусиль. І ми можемо перемагати такі команди, а не бути десь там внизу. Щоб там не казали на кшталт: Колос ми повинні обіграти. Ми можемо бути командою, на яку будуть всі серйозно налаштовуватися, як на останній бій.

Якщо аналізувати перший тайм, то ми грали непогано. Тримали структуру гри. Хотілося б трохи більшого у роботі з м’ячем, в ідеалі мені хотілося, щоб ми грали першим номером з такими командами. Але ми до цього прямуємо, «степ бай степ», як то кажуть.

Переможний м’яч у воротах Шахтаря: таке не кожному до снаги. Фото koloskovalivka.com.

Ми провели хороший гол у другому таймі, він був не випадковий. Ми розіграли гарну атаку, бігли, виконали майстерно. Я дуже задоволений таким красивим голом. А після вилучення у нас вже була перша перевірка на міць, на характер. Це загартованість, і ми її пройшли. І це дуже хороший урок для всіх нас.

Зараз відпочинемо кілька днів, і розпочнемо готуватися далі. Ми перегорнули вже цю сторінку, я розумію, що на грандів особливо налаштовувати хлопців не потрібно, вони самі все розуміють. А ось наступний матч зі Львовом, і ми подивимося. Я не думаю, що хлопці будуть зараз у хмарах літати, ми будемо готуватися до наступної гри, — сказав Олександр Поздєєв в інтерв’ю сайту Колоса.

Вундеркінд Костюк: за розумінням гри 15-річний Царенко заслуговує місця у складі Динамо U-19

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.