Костюк: за розумінням гри 15-річний Царенко заслуговує місця у складі Динамо U-19

Старший тренер Динамо U-19  Ігор Костюк поділився враженнями від перемоги над Олімпіком (4:3). За словами наставника киян, на таку гру його підопічних вплинув авантюризм та недооцінка суперника

Старший тренер Динамо U-19 Ігор Костюк прокоментував поєдинок з Олімпіком U-19 — 4:3:

— На початку матчу нам трохи дали по шапці, як би ми не налаштовували, не попереджали хлопців. Ми володіли перевагою, але не реалізували кілька моментів. Суперник перебудувався, і ми не могли зрозуміти в першому таймі, як розкривати оборону Олімпіка. Скажімо так, десь відіграла роль недооцінка донецької команди, яка напередодні програла дублю з рахунком 0:9.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— У першому таймі гравців атаки підводив зайвий авантюризм. Що з цим робити?

— Це те, про що я говорив. Це, як ви сказали, авантюризм, розхлябаність і недооцінка суперника, які призвели до того, що ми бачили. Ми пропустили один м’яч, потім другий, але добре, що все так закінчилося. Такі команди, як Олімпік, ми повинні обігравати за рахунок організації гри і своїх сильних якостей. Цього не було.

— Чи не форсуєте ви події, випускаючи 15-річного Царенка з перших хвилин. Він уже дозрів для того, щоб виходити у старті?

— На сьогодні по розумінню гри він заслуговує місця в основному складі, тому він грає.

— Дячук припустився індивідуальної помилки, після чого суперник вийшов уперед…

— Не буду коментувати цей момент. Прокоментую гру центральних захисників у цілому. Вони повинні давати динаміку і ритм. Від них залежить швидкість атак. Але в цьому матчі вийшло так, що двоє наших центрбеків зробили практично 80% браку на початку атак. Коли вони втрачають м’ячі, це призводить до небезпечних моментів біля наших воріт і пропущених голів. Від них не було надійності ні в обороні, ні в атаці.

— У складі суперника грали футболісти дубля, семеро гравців із системи Динамо. Вони хочуть щось довести?

— Просто наша команда жахливо зіграла. Не було настрою, установка не виконувалася. Напевно, не можна дивитися такі ігри, як учора. Вони ще не розуміють, що вони не гравці того рівня, як футболісти в команді U-21. Там уже чітко розуміють, що потрібно робити. Поки зарано. Але добре, що ми завоювали три очки.

— Який характер травми у Горбача?

— У нього та ж травма. У минулій грі йому влучили в місце, де був мікронадрив. Тиждень ще буде ходити в лангеті, а потім почне відновлення, — сказав Ігор Костюк в інтерв’ю Ютюб-каналу Динамо.

Чемпіонат U-19: Ратултура і Шахтар програли двобій тренерів-дебютантів Поздєєву із Колосом

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.