Беніто: сподіваюся, мій стиль гри сподобається Луческу

21-річний півзахисник Динамо Беніто поділився враженнями від контрольного матчу з Вересом. Нагадаємо, що гра завершилася мінімальною поразкою біло-синіх (0:1). За словами Беніто, спаринг з Вересом — хороший тест для молодих гравців

Я не міг поїхати у відпустку, тому що під час зимового міжсезоння досить пізно приєднався до підготовки з командою, пояснив Беніто в коментарі офіційному сайту Динамо. Із цієї причини вирішив зараз залишитися, щоб тренуватися у складі молодіжної команди та підтримувати форму до початку нового сезону.

Про свої фізичні кондиції можу сказати, що почуваюся добре. Займаюся разом із молодіжною командою з початку минулого тижня  з понеділка. Можу сказати, що я в хорошій формі та готовий до нового сезону та ігор кваліфікації Ліги чемпіонів.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Наш суперник Верес  більш досвідчений колектив, тоді як наш склад  дуже молодий. На початку гра була інтенсивною у виконанні обох команд, а у другому таймі, коли я вийшов на поле, ми намагалися створювати моменти, однак не могли забити. Зокрема я не реалізував свій гольовий шанс.

Проте, на мою думку, це був хороший спаринг і хороший тест як для молодих гравців, так і для мене. Ми продовжуємо свій шлях підготовки та чекаємо наступних матчів.

Що стосується призначення нового головного тренера київського Динамо Мірчі Луческу, то я шукав про нього інформацію в інтернеті та знаю, як він працює. Сподіваюся, враховуючи мій стиль гри, ми знайдемо спільну мову. Гадаю, я готовий до нового сезону.

Молодь б’є Шахтар виграв спаринг з голами Бондаренка та Тете

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.