Молодіжка Динамо у спарингу поступилася Вересу (відео)

Молодіжний склад Динамо провів перший контрольний поєдинок після дострокового завершення чемпіонату U-21 та вимушеного простою, пов’язаного з карантином через пандемію коронавірусу

Суперником підопічних Юрія Мороза став Верес із Рівного, який представляє Другу лігу. За підсумками чемпіонату в групі А, який також завершився достроково, рівняни посіли третє місце, пише прес-служба столичного клубу.

В основному складі команди з Рівного молоді не було, а от у другому таймі на поле виходили 20-річний воротар Вадим Ющишин, 21-річний півзахисник Артем Хоцяновський та 18-річний форвард Тарас Демчук.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Команди почали поєдинок без розкачки. Активнішими на старті були динамівці, але на 15-й хвилині захист прогавив ривок суперника, і Вівчаренко ціною фолу останньої надії зірвав вихід нападника віч-на-віч із воротарем. Благо, тренери домовилися між собою, що в таких випадках можливі заміни, і за кілька хвилин команди знову грали в рівних складах.

Утім, чисельна рівність не допомогла киянам, коли на 25-й хвилині Шестаков вдало замкнув головою навіс із кутового. Не можна сказати, що пропущений м’яч змусив динамівців активізуватися. Більше того, на початку другого тайму команду врятувала від другого м’яча поперечина після ще однієї подачі з кутового.

Утім, останні півгодини Біло-сині провели фактично на половині поля суперника, але м’яч уперто не хотів залітати до сітки воріт. Зокрема, Сухоручко з гострого кута пробив у воротаря, удар Волошина з перспективної позиції був заблокований, а Беніто струсонув поперечину.

У підсумку мінімальна поразка молодіжної команди Динамо в поєдинку з досвідченим суперником.

Контрольний матч

Динамо U-21 — Верес — 0:1

Гол: Шестаков (25).

Динамо U-21: Моргун — Скорко, Біловар, Забарний, Вівчаренко, Михайленко, В. Волошин, Надольський, В. Мащенко, Шулянський, Ісаєнко.

На заміну виходили: Ярош, гравець на перегляді, Тугай, Бодня, Сухоручко, Кузик, Єфіменко, Беніто, Бражко.

Верес (1 тайм): Бабійчук — Пінчук, Ховбоша, Зубков, Дударенко, Кучеров, Данилюк (на перегляді), Євдокимов, Тимофієнко (на перегляді), Дахновський (на перегляді), Шестаков.

Верес (2 тайм): Бабійчук (Ющишин, 60) — Дударенко (Пінчук, 72), Гончаренко, Махнєв, Петько, Солдат, Соломка, Євдокимов, Дахновський (на перегляді, Демчук, 72), Панасенко, Хоцяновський.

Соскучились Юноши Динамо с дублями Попова и Велетня разгромили Колос U-19

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.