Шахтар виграв спаринг з голами Бондаренка та Тете

Чемпіон УПЛ Шахтар у контрольному матчі розгромив друголігове Полісся. Зустріч завершилася перемогою підопічних Каштру — 4:1. Відзначимо, що по голу у свій актив записали 20-річний Тете та 19-річний Артем Бондаренко (на фото)

Шахтар провів спаринг з Поліссям в рамках підготовки до матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи проти Вольфсбурга. Гірники на НСК Олімпійський впевнено обіграли суперника з рахунком 4:1.

Тренерський штаб Шахтаря з перших хвилин випустив 21-річного Додо та 20-річного Маркоса Антоніо. У другому таймі у гру увійшли: 18-річний Анатолій Трубін, 21-річний Валерій Бондар, 19-річний Данило Сікан, 19-річний Михайло Мудрик, 20-річний Тете, 21-річний Сіпріано, 19-річний Артем Бондаренко та 21-річний Фернандо.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Полісся несподівано повело в рахунку на 19-й хвилині матчу: Дмитро Задерецький замкнув подачу зі стандарту. Гірники швидко відігралися зусиллями Майкона.

Після перерви Шахтар зняв всі питання про переможця двобою, забивши три голи. Результативні удари на рахунку Артема Бондаренка, Євгена Коноплянки та Тете, — повідомляє офіційний сайт Шахтаря.

Наступний товариський матч Шахтар проведе 29 липня проти Вереса. Поєдинок пройде на полі спорткомплексу в Святошино. Початок — о 10:30.

Шахтар зустрінеться з Вольфсбургом 5 серпня на НСК Олімпійський. Перша зустріч команд в Німеччині завершилася перемогою Гірників (2:1).

За підсумками сезону 2019/20 Шахтар став чемпіоном України, випередивши Динамо на 23 очка. Чемпіонат Другої ліги був завершений достроково через пандемію коронавірусу. Полісся посіло друге місце в групі А і вийшло у Першу лігу.

Талант Молодий хавбек Шахтаря — найкращий гравець 32-го туру УПЛ

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.