Кащук: у Маріуполя одне завдання — перемогти Колос і вийти у Лігу Європи

20-річний півзахисник Маріуполя Олексій Кащук поділився враженнями від перемоги над Олександрією у півфінальному матчі за вихід у Лігу Європи. Надагаємо, що молодий півзахисник забив тоді переможний м’яч (2:1)

— Емоції тільки позитивні, — розповів 20-річний хавбек Маріуполя Олексій Кащук телеканалу Футбол 1. — Ми серйозно налаштовувалися на гру з Олексндрією і хотіли здобути перемогу.

Великий плюс і для нас, і для Олександрії, що прийшли вболівальники. Було приємно грати. Все-таки ми довго граємо без уболівальників. Було хвилююче грати — ніби це був дебют.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Мій гол? Валера Федорчук добре віддав, мені залишилося тільки забити. Захисник в останній момент трохи мене підштовхнув, але я вирішив не падати, а пробити. Вийшло. Всі знають, що Валера може зробити таку передачу. Думаю, він все бачив, оцінив ситуацію і віддав.

Олексій Кащук. Фото fcmariupol.com.

Чотири голи в Прем’єр-лізі після паузи? Головний тренер став мені більше довіряти. Я на тренуваннях став більше відпрацьовувати. Хотілося довести, що я можу виходити на поле, забивати і віддавати передачі.

Фінал з Колосом? У нас є час підготуватися. Розберемо цю гру, потім гру Колоса і будемо з максимальною самовіддачею готуватися. У нас одне завдання — виграти і вийти в Лігу Європи.

Розминка Шахтар виграв спаринг з голами Бондаренка та Тете

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.