Ахмедзаде: мав грати за Поділля, але не шкодую що став гравцем Минаю

19-річний нападник першолігового Минаю Рустам Ахмедзаде розповів про свої перші кроки у футболі, про перехід до Минаю та поділився емоціями від дебюту у матчі з Агробізнесом. За словами молодого нападника, на даний момент він має звикати до дорослого футболу

— За національністю я українець. А таке прізвище, тому що мій батько азербайджанець, мама — українка. Народився у Хмельницькій області, а з шести років переїхав до Києва. Там вчився футболу в клубі Зірка. Після випуску перейшов у Олександрію, де в 16-17 років грав у команді U-19. До речі, разом з братами Луцівами. А потім перейшов у Колос (Ковалівка), де грав до кінця минулого року, — розповів 19-річний Рустам Ахмедзаде в коментарі офсайту Миная.

У мене закінчився дворічний контракт із Колосом. Були розмови про те, щоб його продовжити, але, як бачимо, я тут. І не шкодую про це. Давно спостерігав за Минаєм, команда була мені симпатична. Сам не очікував, що опинюсь тут. Дуже задоволений цим, буду старатися та розвиватися і допомагати команді виконати поставлені задачі.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Звісно, важко після юнацького футболу звикати до дорослого, але треба працювати, старатися та терпіти. Думаю, всі через це проходили. Добре, що допоміг команді заробленим пенальті, був момент, коли сам міг забивати, але вже як є, працюватиму далі. Головне, що команда виграла».

Другу половину сезону Ахмедзаде мав провести на своїй малій батьківщині — в оренді у хмельницькому Поділлі. Та завадив карантин: «Мав грати у Поділлі, але не вийшло. Зіграв всього два товариські матчі за клуб: забив один м’яч і зробив одну гольову».

Заслужив 21-річний хавбек Волині потрапив до символічної збірної 27-го туру Першої ліги

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.